M. Vlissingen

De taxus planten en dakbomen zager er verzorgd uit. In maart bestel ik de vaste planten bij jullie. Veel beter bedrijf daar waar ik eerder bestelde. Echt een aanrader.

elline

Bedankt voor uw goede service. Planten zien er goed uit en aardige chauffeur.

Simons

Supersnel geleverd en mooie planten.

Van Riemsdijk Bestratingen BV

Prima kwaliteits planten. Levering liep wat stroef door de vorst.

Reactie Tuinplant.nl:

Bedankt voor uw feedback! Helaas kunnen we inderdaad niet altijd leveren tijdens de vorst. We hopen dat u alsnog tevreden bent met de planten en het voorjaar gaat genieten van de tuin!

San de Wit

Voor de eerste keer de site bekeken en besteld.
goede en duidelijke site waardoor ik belemaal om was.
Voor de eerste keer de site bekeken en besteld.
goede en duidelijke site waardoor ik belemaal om was.
Keurige levering, en ik ben er zeker van dat ik over een paar maanden ga genieten van het bestelde.

Prima communicatie , goede kwaliteit .

Beniers

Ik vond het uitzoeken van planten op Tuinplant.nl gemakkelijk en mij viel het op dat naast potplanten ook voordelig planten besteld konden worden met kale wortel. De zending is goed verzorgd bij mij... Ik vond het uitzoeken van planten op Tuinplant.nl gemakkelijk en mij viel het op dat naast potplanten ook voordelig planten besteld konden worden met kale wortel. De zending is goed verzorgd bij mij op de aangekondigde leveringsdag bezorgd.
Alles zit in de grond en nu is het wachten op het voorjaar als de nieuwe planten gaan groeien en bloeien.

rinkraptuinonderhoud.nl

Goede service, werd op de hoogte gehouden van bestelling, keurige aflevering.

Maarten

Duidelijke en overzichtelijke site, makkelijk bestelling te plaatsen.
Planten worden netjes en stabiel verpakt en binnen een paar werkdagen geleverd.

Percy Spits Warnars

Bestelde planten waren perfect en zeer goed geprijst.