Correcte levering.

Vorige week voor de eerste keer besteld.
Vorige week voor de eerste keer besteld.
Levering duurde wat langer ivm de kou. Hier heb ik natuurlijk alle begrip voor. Toen de planten eenmaal arriveerde waren ze meer dood als levend. Vrijwel elke tak was gebroken en heb de planten zo de container in kunnen gooien. Voor mij was dit een eenmalige bestelling. Dure planten op deze manier

Reactie Tuinplant.nl:

Wat jammer dat de planten er niet uitzagen als u had verwacht. Dat de plant dor is kan komen door de vorst. Hij kan alsnog goed aanslaan. Helaas heeft u de planten al weggegooid. Een volgende keer... Wat jammer dat de planten er niet uitzagen als u had verwacht. Dat de plant dor is kan komen door de vorst. Hij kan alsnog goed aanslaan. Helaas heeft u de planten al weggegooid. Een volgende keer kunt u gerust contact met ons opnemen en een paar foto's mee sturen. Dan kunnen we zien wat er aan de hand is en evt. nieuwe planten sturen.

Positief was de goede service in uw winkel en de snelle levering.
Positief was de goede service in uw winkel en de snelle levering.
Negatief was dat bij levering de planten en bomen eenvoudig op de oprit zijn gezet, er is niet aangebeld en er is geen contact geweest terwijl wij gewoon thuis waren. Ook geen afleverpapieren en bestelling is dus ook niet even doorgenomen of deze klopt.
Erg jammer na de goede service in uw zaak.

Miranda

Goede plantjes! Boompjes die geent zijn, zijn aan een kunt begroeid, maar dat zou na het snoeien bijtrekken! Bezorging was keurig!

Jann

Zeer goed en zeer snel, complimenten

Lavrijsen Hapert

Uitzoeken op de site ging eenvoudig. Helaas werden de planten een week later geleverd dan was beloofd, vanwege een probleem met de leverancier.
Levering ging uiteindelijk uitstekend

Natascha

Goede levering, milieuvriendelijk opvullingsmateriaal

Jacob Slagter

Na een verdwenen bestelling werd deze omissie snel en accuraat gecorrigeerd en ontving ik mijn bestelling goed verzorgd alsnog.

Snel, correct, goed materiaal.