Echt fantastisch! Helaas waren we niet thuis op moment van bezorgen. Via de mail aangegeven waar het dan geplaatst kon worden. Dit was allemaal geen probleem. Sterker nog bij het bezorgen heeft de...Echt fantastisch! Helaas waren we niet thuis op moment van bezorgen. Via de mail aangegeven waar het dan geplaatst kon worden. Dit was allemaal geen probleem. Sterker nog bij het bezorgen heeft de bezorger de plantjes in de schaduw gezet zodat ze niet zouden verpieteren met het warme weer. Top service!
A. Kooiker
Super
Borkes
Mooie planten en zeer correcte bezorging!
Hans Voorthuijzen
Bijzonder goede service
Leenders
Per ongeluk reclameerde ik over een plant die bij andere webshop had gekocht. Er werd onmiddellijk en zeer adequaat gereageerd. Top service!
Anouk
Zelden zo’n mooie plant binnengekregen! Was serieus verrukt (en dat woord gebruik ik nooit ;-). Super!
Robert
Ondanks dat de kwekers de vraag naar planten nauwelijks kunnen bijbenen, prachtige Azalea's geleverd gekregen. Binnen 5 werkdagen. Compliment.
Jan
De bestelde 2 boompjes werden zeer goed verpakt geleverd. Het zijn mooie gezonde bomen die inmiddels een plaatsje in onze tuin hebben gekregen. Top!