Edith

Weigela Rosea gekocht, prachtige planten ontvangen en ik ben helemaal onder de indruk!!

Susette Brouwer

Prima, goed geregeld én super mooie planten

Nathanael

Nette prijs en netjes geleverd

MB

Ik ben al jaren tevreden klant van Tuinplant.nl. Bestellingen worden beschermd verpakt en afgeleverd via Postnl of de eigen bezorgdienst. De planten worden altijd onbeschadigd afgeleverd. De planten... Ik ben al jaren tevreden klant van Tuinplant.nl. Bestellingen worden beschermd verpakt en afgeleverd via Postnl of de eigen bezorgdienst. De planten worden altijd onbeschadigd afgeleverd. De planten en bomen zelf zijn van prima kwaliteit, stevig en afgehard. Alle planten en bomen slaan aan en staan er prachtig bij. Tuinplant.nl is een betrouwbare leverancier.

Felix Steeghs

5 bomen gekocht. levering zou tussen 10 en 20 dagen zijn. Na 30 dagen eens geïnformeerd of er nog een keer een boom gaat komen en met een kleine 40 dagen geleverd.
1 ervan had een andere naam...
1 ervan had een andere naam op de pot staan als op het label maar volgens Tuinplant geen probleem want die aan de boom is echt. Garantie hiervoor geven hadden ze geen zin in.
Vervolgens vanmorgen de bomen geplant. moet geen probleem zijn als ze in pot staan. Valt van 3 van de 5 bomen de grond er gewoon vanaf omdat ze zeer recentelijk opgepot zijn. de Osmocote die in de porgrond gemengd is is nog splinternieuw
nou heb ik dus 3 bomen staan in het blad en eigenlijk gewoon met kale wortels geplant. reken maar uit wat dat met de overlevingskans doet. Maar ze wel iemand aansmeren als in pot geteeld......
Jammer dat ik 1 ster moet geven want die hebben ze niet verdiend

wim

De planten zien er goed uit en waren netjes in de dozen verpakt, nu nog even afwachten of de platen het gaan doen.

J. A. Gaanderse

Prima verzorging van de per internet bestelde producten, keurig verpakt en snel geleverd ondanks het "ëinde van het aanpland seizoen", totale bestelling geleverd

Bertus Wetering

Planten zijn goed aangekomen

Verzijden

Twee keer waren de bestelde plantjes niet meer leverbaar terwijl ze op de website nog besteld konden worden. Dit kan gebeuren al is het wel een voorbeeld van slecht voorraadbeheer. De plantjes heb... Twee keer waren de bestelde plantjes niet meer leverbaar terwijl ze op de website nog besteld konden worden. Dit kan gebeuren al is het wel een voorbeeld van slecht voorraadbeheer. De plantjes heb ik laten bezorgen en dat is zonder problemen verlopen. Helaas zien diverse geraniums er meer dood dan levend uit. Het zou ook prettig zijn als de kleine plantjes gelabeld zouden zijn. Nu is het een gokken met planten en in de zomer wordt het een verassing. Als
laatste waren de plantjes slecht verpakt en er lag meer aarde in de doos dan in het potje van de plant. Al bij al geen beste ervaring

Reactie Tuinplant.nl:

beste Klant,
beste Klant,
Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend dat u net twee keer heeft meegemaakt dat de planten niet leverbaar waren. Het is inderdaad op dit moment zo dat veel planten uitverkocht raken bij de kwekers in NL. We proberen dat altijd zo snel mogelijk op de website te vermelden, maar door de drukte kan het wat later zijn gebeurd. Dat de geraniums er nog niet zo florissant uit zien, zegt nog niets over hoe ze gaan groeien en bloeien. Plant ze gerust en u zult zien dat ze met wat water en zon snel ontwikkelen. We nemen uw feedback wat betreft inpakken en labelen mee in ons verbeterproces.
met vriendelijke groet,
Team Tuinplant.nl