Uitstekend. Het allerbelangrijkste is natuurlijk de goede kwaliteit van de planten. De bezorging is correct en op tijd.
Cees van Walraven
Zeer tevreden
Golfclub , Kagerzoom in Warmond
Ik heb de gaten in mijn Mijdoornhaag met de bestelling opgevuld..
Pienvan Riessen
Prima, zowel de bestelde planten als de manier waarop ze ingepakt en verzonden zijn.
Peter
Makkelijk te bestellen, vlotte reactie via de mail, vlotte (onaangekondigde) levering. Voldeed aan de verwachtingen.
L. van Dijk
Goede service, alleen er was geen bericht dat de boompjes verstuurd waren, dat is wel prettig want dan kun je thuis blijven , althans er voorzorgdragen dat ze kunnen worden ontvangen. Ik had rode...Goede service, alleen er was geen bericht dat de boompjes verstuurd waren, dat is wel prettig want dan kun je thuis blijven , althans er voorzorgdragen dat ze kunnen worden ontvangen. Ik had rode beuken besteld, ik heb geloof ik groene beuken ontvangen ?.
Rasink
Overzichtelijk site
Jet
Prachtige planten, keurig op tijd bezorgd en op plaats neergezet die was aangewezen
Gijsbert
Prachtige kwaliteit planten tegen een scherpe prijs
Marjolein Pelgrum
Hedra besteld . Keurig afgeleverd en prachtige planten. Helemaal happy