Prima, goede kwaliteit planten, zeer vriendelijke en behulpzame bezorger en administratie medewerkster. De planten worden bezorgt in kratten, die ook meteen weer mee terug gaan, waardoor er niet...Prima, goede kwaliteit planten, zeer vriendelijke en behulpzame bezorger en administratie medewerkster. De planten worden bezorgt in kratten, die ook meteen weer mee terug gaan, waardoor er niet overbodig veel plastic wordt mee geleverd. Ik had in eerste instantie teveel planten besteld en daarover meteen gemaild. Het retourbedrag stond nog dezelfde dag op mijn rekening. Top!
Urs
Super goede service
Bob
Overzichtelijke site en snelle levering
d
Super, goede site, goed assortiment, prima kwaliteit en verzending en ook feed back
Nienke Dijkstra
Duidelijke website, makkelijk zoeken en geslaagd!
Marcel
Mijn ervaring met Tuinplant.nl is ten eerste overzichtelijke site met goede informatie. Snelle levering van mooie bomen die we bij jullie gekocht hebben. Zeker voor herhaling vatbaar.....
Bieke Weemaes Jaspaert
Wat een geweldig bedrijf met een top service . Planten op afspraak geleverd . Geweldige bediening en een helpende hand van de bezorger . Echt een feest om bij jullie planten , struiken en bomen te...Wat een geweldig bedrijf met een top service . Planten op afspraak geleverd . Geweldige bediening en een helpende hand van de bezorger . Echt een feest om bij jullie planten , struiken en bomen te kopen . ??
Anne Siekman
Op tijd afgeleverd, alle 20 verschillende zakken prima neergelegd. de sering was mini met slechte bladeren ( wat in de tuin weer zou bij trekken) en daar is 7.50 E korting op gegeven.