Reinier van der Laan

Prima spullen. Thuis gebracht. Zeer acceptabele prijzen.

Herman

Je wordt goed en snel geholpen, personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ik en mijn vrouw komen er graag niet alleen maar om planten te kijken maar ook een beetje voor een gezellig en ook... Je wordt goed en snel geholpen, personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ik en mijn vrouw komen er graag niet alleen maar om planten te kijken maar ook een beetje voor een gezellig en ook leerzaam praatje met het personeel.

Milan

In het voorjaar aantal grassen en wat ander planten besteld. Snel en goed geleverd. Na 2 tal maanden bleken 10 plantjes/ grassen niet te groeien. Na mail contact verzocht nog een maandje te wachten... In het voorjaar aantal grassen en wat ander planten besteld. Snel en goed geleverd. Na 2 tal maanden bleken 10 plantjes/ grassen niet te groeien. Na mail contact verzocht nog een maandje te wachten omdat de grassen laat op kwamen dit jaar. Helaas na een maand nog geen resultaat. Weer contact opgenomen, waarna er weer keurig verpakt 10 nieuwe plantjes werden afgeleverd. Dikke pluim voor de levering en nazorg van mijn bestelling

Jolanda

1e ervaring was redelijk,
1e ervaring was redelijk,
Voor het eerst hier besteld. De planten werden door post NL in 2 dozen geleverd aan de voordeur. Ik had zo een 100 stuks vaste planten, die in de doos lagen tussen stro verpakt. Deze manier van leveren en verpakken was ik niet gewend en beviel mij minder. De zware dozen zelf naar de tuin achter moeten slepen.
De planten zagen er goed/redelijk uit, wel was het uitpakken door al dat stro een klus en oppassen dat niks beschadigde. Ook kreeg ik pas vrij laat bericht dat 18 planten niet te leveren waren, waarvoor excuus. Ja dat kan natuurlijk met alle drukte gebeuren.
Ik twijfel nog om hier weer te bestellen, het assortiment is goed en de prijs kwaliteit verhouding ook. Dus als mijn 1e voorkeursleverancier iets niet heeft dan zal ik wrsch. hier toch weer bestellen.

Paul Witlox

Mooi assortiment en snelle levering!

Tom Assink

Eenvoudig bestelproces en ruime keuze aan planten. Het contact over levering is prettig verlopen en gemaakte afspraken zijn goed nagekomen. Speciale noot voor de chauffeur, hij maakte het als... Eenvoudig bestelproces en ruime keuze aan planten. Het contact over levering is prettig verlopen en gemaakte afspraken zijn goed nagekomen. Speciale noot voor de chauffeur, hij maakte het als gezicht van het bedrijf een persoonlijke levering, erg leuk!

Visser

Prima, mooie planten snel geleverd. Uitgebreide site met veel variatie.

agata z

Voortreffelijk!

Beukman

(Bewerkt)

De planten ,die geleverd zijn, vielen tegen. Echter de sercice was heel goed bij reclamatie en naar alle tevredenheid afgehandeld