Bekker

We zijn eerst op een maandagmorgen naar Nunspeet gereden om met eigen ogen te zien wat voor centrum het was. We zijn op een zeer goede manier geholpen. Een van de medewerkers is over de hele... We zijn eerst op een maandagmorgen naar Nunspeet gereden om met eigen ogen te zien wat voor centrum het was. We zijn op een zeer goede manier geholpen. Een van de medewerkers is over de hele kwekerij mee gelopen en gaf antwoord op onze vragen. Omdat we ook een plattegrond van de tuin meegenomen hadden, keek de medewerker gelijk mee naar de mogelijkheden voor de verschillende planten die wij graag wilden hebben en daarbij ook naar het aantal planten dat we nodig hadden. Ook het advies over de heg (Portugese laurier) werd door ons zeer gewaardeerd. Uiteindelijk alles via de website besteld. Keurig te woord gestaan toen wij contact opnamen over de levering. De levering (via eigen vervoer van tuinplant.nl) was keurig binnen de tijd die afgesproken was en de chauffeur was zeer behulpzaam. Alles werd keurig op de oprit gezet. De aandacht voor onze kleine kinderen die graag mee wilden helpen sjouwen was erg leuk! Dezelfde dag alles in de tuin gezet. We zijn zeer tevreden met het resultaat!!

Dam

Zeer goed ondanks lange levertijd

Wilhelmina

Snelle levering op het telefonisch afgesproken tijdstip

de rijcke

Mooie planten

Lia Bakker

Mooie, duidelijke en zeer informatieve website. Vriendelijke en snelle email respons. Keurige afleveringen aan huis. Gewoon top!

Inger

Zeer positief, snel en precies

Minderman

Goede planten en goed afgeleverd bij huis

Lars

Overzichtelijke website en professionele ingepakt ik ben zeer tevreden ga zo door

Horvath

Ik heb voor enkele jaren voor mijn potten siergrassen gekocht en was toen erg tevreden, daarom heb ik besloten om opnieuw bij tuinplant siergrassen te bestellen. Het zijn verschillende soorten en... Ik heb voor enkele jaren voor mijn potten siergrassen gekocht en was toen erg tevreden, daarom heb ik besloten om opnieuw bij tuinplant siergrassen te bestellen. Het zijn verschillende soorten en ik heb ook nog 13 zakken aanplant grond besteld alles werd netjes gebracht en ook nog achterthuis gezet. De siergrassen zien er mooi en goed uit en de chauffeur die het bracht was vriendelijk en behulpzaam, tevens hadden ze op aanvraag van mij overal de gras -nemen erbij gezet

Margriet Mertens

Tuinplant.nl heeft een geweldige sortering, goede website en een prima service. De kwaliteit van de planten zijn uitstekend!