Offereins

Helemaal top

A.Postma

Nadat de eerste zending planten buiten de schuld van tuinplant na weken bij mij verrot aankwam contact hierover opgenomen .Er werden direct kosteloos nieuwe planten naar mij verstuurd die vandaag in... Nadat de eerste zending planten buiten de schuld van tuinplant na weken bij mij verrot aankwam contact hierover opgenomen .Er werden direct kosteloos nieuwe planten naar mij verstuurd die vandaag in prima staat arriveerden.Goede service en dik tevreden.

Cvdl

Bestel nooit iets op tuinplant.nl
Bestel nooit iets op tuinplant.nl
Na 15 dagen wachten nog steeds niks mogen ontvangen. Na te hebben gemaild krijg je naar een paar dagen pas bericht terug , dat je bestelling naar een ander hebben gestuurd, dus moeten ze het opnieuw voor je bestellen, na weer een paar dagen later krijg ik toch 1/3 van de bestelling binnen. Nou de planten/ bomen die ze op de plaatjes verkopen , zo krijg je ze niet binnen. Je krijgt half kapotte zooi binnen en als je daar dan weer een mail voor stuurt , krijg je te horen dat het niet dezelfde kwaliteit is dan bij een tuincentrum, je betaald dus wel bijna hetzelfde maar je krijgt de helft van de plant. Of ze zijn kapot of ze zijn zo klein dat ze 3 keer in die van de zelfde prijs van het tuincentrum passen. Een heel slecht bedrijf, met niet zo vriendelijk personeel over de mail!!!

Ik vind het leuk om te zien met al die bloemen

n.v.t.

Goede kwaliteit van de planten!
Goede onderlinge communicatie!
Kortom: zeer tevreden klant.

Yvonne

Levering tot 4 keer toe iets vertraagd, de uiteindelijk geleverde planten waren niet mooi en soms half verdroogd en waren ook niet gelabeld zodat we zelf uit moesten zoeken wat welk plantje was.... Levering tot 4 keer toe iets vertraagd, de uiteindelijk geleverde planten waren niet mooi en soms half verdroogd en waren ook niet gelabeld zodat we zelf uit moesten zoeken wat welk plantje was. Nooit meer!

Henk Bestebreur

Bestelling online geplaatst zelf afgehaald en door het centrum gewinkeld. Ruime keus gevonden wat ik zocht voor mijn vlindertjes.

Valerie Ahn

Bestelling pas na 5 weken binnen. Plantjes zijn veel kleiner dan op plaatjes en zelfs een aantal gewoon dood. 800 euro besteed, niet waard

Reactie Tuinplant.nl:

beste klant,
We hebben reeds contact gehad met elkaar.
Veel planten zijn nu nog klein maar vol in ontwikkeling.
Deze planten waren dus nog njet dood maar kwamen net op.
Blijft u...
beste klant,
We hebben reeds contact gehad met elkaar.
Veel planten zijn nu nog klein maar vol in ontwikkeling.
Deze planten waren dus nog njet dood maar kwamen net op.
Blijft u alles de komende tijd goed watergeven dan komt het echt allemaal goed.
In deze periode van het jaar is het zo druk dat we helaas langere levertijden hebben.
We doen ons uiterste best alle bestellingen z.s.m. te leveren.
Team Tuinplant.nl

R. van Wijk

Planten besteld via de website. Kwalitatief heel goed en goed verpakt. Service staat hoog in het vaandel: Na een klein foutje contact gezocht en dit werd keurig opgelost! Dit kom ik niet vaak tegen.... Planten besteld via de website. Kwalitatief heel goed en goed verpakt. Service staat hoog in het vaandel: Na een klein foutje contact gezocht en dit werd keurig opgelost! Dit kom ik niet vaak tegen. Dus 5 sterren.