Van Gurp
- Product of service:
- Laurier
Tuinplant krijgt van mij een 10+. Wat een prettige mailwisseling en ook wat een prettige bezorging. De bel deed het niet en de meneer die de plantjes bracht belde mij. In alle rust en tijd zette hij de plantjes neer met een prettig praatje en weer verder. Ouderwetse vriendelijkheid. Dank.
+ vlotte levering. - prijs/ kwaliteit verhouding is ronduit slecht. - boom beschadigd aangekomen.
In een woord uitstekend 👍.
Prima website, prima afhandeling snelle bezorging
Fantastisch
Super bezorging, prima kwaliteit
Prima ervaring, goede website en duidelijke mail met bezorgings datum en tijd.
Heb voor het eerst plantjes gekocht bij een webshop. Na vergelijking koos ik voor deze winkel. Uitgebreide informatie over elke plant met goede representatieve foto’s. Verder snelle levering in goede verpakking. En het belangrijkste mooie planten.
Alles prima verzorgd
Goede ervaring.
Mooie planten geleverd. De aflevering gepland vanaf 9,40 uur maar kwam al voor achten.
Zeer goede ervaring!! Snel, goede planten, niet duur, veel keus en bij afwezigheid keurig achter de heg gezet zodat de zending vanaf de straat niet zichtbaar was, zoals gevraagd was. In een woord gewoon super!!
Wij hadden het boompje meer geel van kleur verwacht waardoor het meer afsteekt in het groen, jammer.
Tuinplant.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tuinplant.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
In een woord uitstekend 👍.
Prima website, prima afhandeling snelle bezorging
Fantastisch
Super bezorging, prima kwaliteit
Prima ervaring, goede website en duidelijke mail met bezorgings datum en tijd.
Alles prima verzorgd
Goede ervaring.