Wil

Goede en snelle levering en attente service

Marcel Barmentloo

Bestelling gedaan van 2 producten die niet in elkaar pasten. Kreeg keurig een mail erover met daarin gelijk de oplossingen. Was positief verrast en erg blij

Nvtt

Coen

Zeer positief, snelle verzending en aardige communicatie.

Ik was mij niet bewust van betaald retourneren en omdat ik nieuw ben met In-lite was ik mij er niet van bewust het betselde product niet aangesloten kon worden op de Hub. Vandaar dat ik nu het... Ik was mij niet bewust van betaald retourneren en omdat ik nieuw ben met In-lite was ik mij er niet van bewust het betselde product niet aangesloten kon worden op de Hub. Vandaar dat ik nu het product retour moet sturen en nieuwe producten heb gekocht. Een telefoontje om dit door te nemen had geholpen. Ik zag later pas dat jullie ook 'advies' aanbieden. Was mij in eerste instantie niet opgevallen.

RvdV

Goede ervaring met Remy. Hij dacht goed mee om een probleem met de aansluiting van de Hub 100 op te lossen.

WB

Prima levering snel en correct

L

Great experience!

Nothing to complain, great experience!

Algemene Tuinwerken Sam Van Lancker

Correcte levering, de levertermijn was 4 dagen later dan normaal voorzien omwille van drukte.

Accuratere levertermijnen proberen in te schatten of onmiddellijk communiceren indien niet op de vooropgestelde datum haalbaar is. Installatie bij klant was ingepland, maar is moeten opschuiven... Accuratere levertermijnen proberen in te schatten of onmiddellijk communiceren indien niet op de vooropgestelde datum haalbaar is. Installatie bij klant was ingepland, maar is moeten opschuiven omwille van onduidelijke en latere leveringstermijn.

Umans

Alles verlopen naar wens

Roeland

Snelle levering en duidelijke verzorgde website

Rien O

Mooie website en goed geholpen bij mijn vraag.

Misschien eens kijken naar een andere besteller, PostNL had 3 dagen nodig om het af te leveren z.g.n. erg druk met Black Friday.