Michelle

Ze zijn zeer actief, vriendelijk en hameren echt op de belangrijke onderdelen. Doen hun best om je bij de les te houden en die leuk en interresant te maken. Nemen ook de tijd om het nog extra uit te... Ze zijn zeer actief, vriendelijk en hameren echt op de belangrijke onderdelen. Doen hun best om je bij de les te houden en die leuk en interresant te maken. Nemen ook de tijd om het nog extra uit te leggen als je het niet begrijpt.

Wat vond je van onze theorieles?

Ik vond het heel leuk en gezellig! Dankzij jullie humor en ezelsbruggetjes heb ik het gehaald.

Ette Bergsma

Het was een zeer leuke en informatieve dag.

Wat vond je van onze theorieles?

ik heb het zeker naar mijn zin gehad, de leraar vertelde in een rap tempo en duidelijk verstaanbaar en hij herhaalde veel

Anna v.d Lei

Aardige mensen en prima verzorging.

Wat vond je van onze theorieles?

Hele goede en duidelijke uitleg het wordt er echt even ingestampt maar dan slaag je ook echt in een keer super blij.

Christianne

Goede uitleg, en je leert precies wat je krijgt op het examen

Romy

Het was een hele leerzame en gezellige dag. Er werden veel tips gegeven waar je uiteindelijk tijdens het theorie examen veel aan had. Er werd goed, gezellig en leuk lesgegeven. Ook was het fijn dat... Het was een hele leerzame en gezellige dag. Er werden veel tips gegeven waar je uiteindelijk tijdens het theorie examen veel aan had. Er werd goed, gezellig en leuk lesgegeven. Ook was het fijn dat het vervoer naar het CBR goed was geregeld. En na afloop van het theorie examenen hebben we nog even gezellig gepraat met de begeleider en metandere leerlingen die het examen hadden gemaakt.. Kortom het was letterlijk een geslaagde dag. Daarom wil ik turbo theorie heel erg bedanken voor de goede zorg en uitleg.

Wat vond je van onze theorieles?

Ik heb het tijdens de theorieles het super naar mijn zin gehad. De lessen waren leuk, grappig en vooral leerzaam. Er was veel interactie met de leerlingen en dat maakte de lessen leuk. Er werden... Ik heb het tijdens de theorieles het super naar mijn zin gehad. De lessen waren leuk, grappig en vooral leerzaam. Er was veel interactie met de leerlingen en dat maakte de lessen leuk. Er werden veel tips gegeven waar je uiteindelijk veel aan had.

Amanda van den Brandt

Vriendelijke mensen die je goed helpen!

Wat vond je van onze theorieles?

Super leuke dag! Wordt goed uitgelegd. Ik ben blij dat ik hier mijn cursus heb gedaan! Zeker een aanrader !

Btissame

Ik vond de bedrijf zelf goed, kon de locatie goed vinden.

Wat vond je van onze theorieles?

De cursus was wel erg vroeg maar het geeft niks heb me theorie gehaald.
Ze hebben goed uitgelegd ik zag ook dat ze het in ons hoofd willen krijgen en het is ook gelukt.
Ze hebben goeie...
De cursus was wel erg vroeg maar het geeft niks heb me theorie gehaald.
Ze hebben goeie advies/tips en ezel bruggetjes gegeven. En eten en drinken hebben ze ook geregeld. Dus eigenlijk was dit waard.

Demi Peek

Mijn ervaring met dit bedrijf is goed. De lessen waren duidelijk en ik vond het door de organisatie goed geregeld.

Wat vond je van onze theorieles?

De theorieles duurde natuurlijk lang maar de stof werd wel op een leuke en duidelijke manier gebracht, waardoor het goed te begrijpen was.

Ruben Braad

Heel goed contact en kan altijd terecht als je een vraag hebt

Wat vond je van onze theorieles?

Het was een lange dag waar je even voor moest zitten, maar uiteindelijk geslaagd met 0 fouten

Brian

Goed, fijne docenten. Duidelijke uitleg