cramer

Uitstekend

uitstekend

Aankoop wandbeugels voor LED tv

ja, ik vind het prettig dat bij de set een complete set bevestigingsmateriaal zit. Anders moet je toch weer naar de winkel voor een boutje of een plug.
Verder prima dat er een nederlandse...
Verder prima dat er een nederlandse handleiding bij zit, ook al is het simpel te installeren

Gewoon prima

Gewoon prima

Ronald van Peer

Top, echte aanrader!

Snelle reactie op vragen, en een goede service,aanrader!!!!

EBBERS

Goed , snelle correcte levering

Goed , snelle correcte levering

A. Duyster

Uitstekend, zeer behulpzaam bij de keuze

klantvriendelijk, goed advies en zeer snelle levering ( webside gezocht/gevonden, direct (tegen het einde van de middag) gebeld en de volgende ochtend afgeleverd!

Liesbeth

ergun

Fijn

simpel uitgelegd

Jan

Er waren wat strubbelingen met het transportbedrijf waardoor de levering ruim 2 dagen later kwam dan verwacht, toen ik daar in de tussentijd over belde werd ik netjes van informatie voorzien over de... Er waren wat strubbelingen met het transportbedrijf waardoor de levering ruim 2 dagen later kwam dan verwacht, toen ik daar in de tussentijd over belde werd ik netjes van informatie voorzien over de transportstatus van mijn bestelling.