Herman
- Product of service:
- printplaat ELP152-A (Miele)
Top
Wacht nog op mijn product….
Alles goed ontvangen, door sinterklaas wat later toegekomen
rubber pakking ingedroogd alsmede het sponsje in in inlaat van de slang. Gelukkig heb ik deze uit de kapotte slang kunnen halen. Maar een product van 50 euro, al is het tweede hands, mag je verwachten dat dit niet gebeurd.
Een goeie en correcte ervaring
Hoogspanningszekering voor magnetron besteld.
Vlotte service
Goed.
vlotte levering van juiste onderdeel voor reparatie oude miele wasmachine
Zeer goed
correcte levering
Product is uitstekend levertijd is pet
Vlotte afhandeling van de bestelling
Tweedehands Witgoed Oss verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tweedehands Witgoed Oss heeft de volgende resultaten bereikt:
Tweedehands Witgoed Oss
Terweijerweg, 11
6413 PC Heerlen
Top
Wacht nog op mijn product….
Alles goed ontvangen, door sinterklaas wat later toegekomen
Een goeie en correcte ervaring
Hoogspanningszekering voor magnetron besteld.
Vlotte service
Goed.