Zeer tevreden de monteur deed een snelle diagnose en controle of daarmee het probleem opgelost was en had het benodigde onderdeel in de auto als voorraad
Capelle aan den IJssel
Ilonka van Driel
In een woord fantastisch was de service. Helaas was mijn afwasmachine niet meer te repareren. Hij gaf me hele goede tips voor een nieuw apparaat. En mijn nieuwe afwasmachine heeft hij heel vakkundig...In een woord fantastisch was de service. Helaas was mijn afwasmachine niet meer te repareren. Hij gaf me hele goede tips voor een nieuw apparaat. En mijn nieuwe afwasmachine heeft hij heel vakkundig ingebouwd. Echt top was het in de regio Den Haag!!
Delfgauw
Ertan
Witgoed Monteurs levert snelle, vakkundige service met vriendelijke monteurs en eerlijke prijzen. Zeer aan te raden voor betrouwbare reparaties!
Den haag
H. Hoorn
Mijn vaatwasser gaf er de brui aan. Mocht ook wel na 15 jaar. Twistoo kwam al snel achter de oorzaak: Een lekkage die moeilijk te repareren zou zijn en de kosten zouden niet opwegen tegen de...Mijn vaatwasser gaf er de brui aan. Mocht ook wel na 15 jaar. Twistoo kwam al snel achter de oorzaak: Een lekkage die moeilijk te repareren zou zijn en de kosten zouden niet opwegen tegen de aanschaf van een nieuw apparaat. Met een simpele maar deskundige handeling wist de monteur echter te bereiken dat het apparaat voor korte tijd nog dienst kon doen: Erg handig want mijn verjaardag en de enorme vaat die daardoor het gevolg zou zijn stonden voor de deur.
Zoetermeer
Witgoedservicejasper
Top ervaring
Den Haag
H.Bruil
Heel tevreden over de snelle en vakkundige monteur. Ik geloof dat hij binnen een kwartier al weer klaar was. Als extra service nog wat tips voor het onderhoud van onze machine. Top Kevin👍
Enschede
Thomas Maas
Wij hadden het probleem met onze vaatwasser dat hij de ene keer wel water lekte en de andere keer niet. Een paar dagen na contact te zoeken met Emin kwam hij langs. Hij keek alles stuk voor stuk na...Wij hadden het probleem met onze vaatwasser dat hij de ene keer wel water lekte en de andere keer niet. Een paar dagen na contact te zoeken met Emin kwam hij langs. Hij keek alles stuk voor stuk na wat het probleem zou kunnen veroorzaken en kwam al snel tot de juiste conclusie. Maandag had hij de onderdelen voor ons besteld en hij kwam dezelfde week “vrijdag” alweer terug om de onderdelen te vervangen. Emin is echt een vakman! Aanrader!
Den Haag
Adriana
(Bewerkt)
Snel met reageren en repareren. Enigszins vaag wat betreft facturering.
Castricum
Pimpampet41
Nooit meer . 3 dagen wachten op een afspraak en me dan laten stikken. Telefoon geen contact.