Mooie site, duidelijk

Arend Hoiting

Zeer vlotte aflevering van Bol.com naar Gideon

geen verbeterpunten

Heb het boek gekocht ,welkom thuis, prachtig boek.
Hoorde een cd bij, was er niet bij gedaan, maar na 1 tel. Heb ik het alsnog gekregen.
Super goede service.

Via bol.com een boek gekocht

Simon van Groningen

Prima service. Via Bol.com gekocht.

Sjoke Plantinga-van Dijk

Tot volle tevredenheid van onze gespreksgroep zijn we begonnen aan het boekje van Carolyn Ros over vervlogen dromen en vervulde beloftes. Praktische lessen voor ons geloofsleven. Uiteraard heeft... Tot volle tevredenheid van onze gespreksgroep zijn we begonnen aan het boekje van Carolyn Ros over vervlogen dromen en vervulde beloftes. Praktische lessen voor ons geloofsleven. Uiteraard heeft Gideon de boekjes geleverd, als steun aan een uitgeverij van christelijke boeken.

Isaura Goudberg

Snelle service en goede klantenservice. Tot nu toe al 2x een bestelling gedaan. Beide keren meer dan te vreden!!

Super vriendelijk en betrouwbaar. Komen gemaakte afspraken na. En je krijgt een leuke kaartje bij iedere bestelling.

Mooi boek en prettige levering.

Mooi boek en prettige levering.

Niet van toepassing.

Snelle levering.

Duurde een tijdje voor het boek werd bezorgd (via PostNL). Hierover contact opgenomen met uitgeverij Gideon. Binnen enkele minuten al reactie, dag later 2x het boek in de brievenbus. Mocht beide... Duurde een tijdje voor het boek werd bezorgd (via PostNL). Hierover contact opgenomen met uitgeverij Gideon. Binnen enkele minuten al reactie, dag later 2x het boek in de brievenbus. Mocht beide boeken behouden. Duidelijke en fijne communicatie.

- goede communicatie via e-mail
- snelle reactive
- gratis boek ontvangen door latere levering via postNL