9.1 /10

checkbox99% beveelt UitjesenEten.nl aan!

SterSterSterSterLege ster

Cees Konijn Machineverhuur B.V.

Het was een topavond!! Goed georganiseerd en een leuke gids!!

Goed georganiseerd. Er ontbrak niets. Het verliep volgens plan. Eten was goed en de stadwandeling was heel leuk. Het werd een gekke boel door de leuke foto opdrachten.
Keep on the good work!
Bikken en klikken

Team Sportservice

SterSterSterSterLege ster

We hebben een superleuke avond gehad onder begeleiding van Naek, die het echt heel leuk deed, complimenten voor hem!

Begeleiding van Naek en het eten van Locael Haarlem
Wij zaten in een zaaltje die beetje ongezellig aandeed, geen achtergrondmuziek en weinig aankleding.
Ik hou van Holland

Angelique / Allianz

Een ontzettende leuke en gezellige avond gehad en tussendoor genoten van een 3-gangendiner. Een TOP-avond.

Bereikbaarheid. Een aantal keren gebeld en altijd iemand aan de telefoon gekregen. Ook altijd een reactie ontvangen op mijn mailtjes. Oplossingsgericht. Het leek erop dat het uitje niet door kon gaan, maar kon door jullie hulp toch doorgaan..
Ik hou van Holland, inclusief een 3-gangendiner

Isa

We hebben 'Ontmasker de mol' gespeeld in Soest en hebben het heel erg naar ons zin gehad. Leuke opdrachten en fijne plek om het te spelen.

Vooraf moet je aangeven of je de mol wilt zijn of niet. Voor de mensen die het programma niet kennen was het lastig inschatten of zij dat zouden willen zijn. Misschien fijn om iets meer informatie in die vragenlijst te hebben.
Fijne communicatie zowel tijdens het uitje als vooraf. Enthousiaste spelleider en leuke opdrachten.
Ontmasker de Mol

Ctac

We hebben een heel leuk teamuitje gehad onder begeleiding van Manon. Alles was perfect geregeld en Manon heeft onze avond echt tot een succes gemaakt!

Nog geen :)
Voorbereiding, snelle antwoorden via de mail, meedenken met onze wensen.
Escape Diner

Moni

SterSterSterSterLege ster

Het was een leuke ervaring, waar we als team met elkaar waren betrokken. Ondanks dat alleen beachvolleybal niet jullie specialiteit is, was het goed geregeld en hebben we een leuke middag gehad!

Misschien heb ik het over het hoofd gezien, maar iets duidelijker aangeven welke spellen er bij sport&spel bij zitten.
Lekker flexibel!
Beachvolleybal

DAP N Wolff

Last minute geboekt. Meedenkend en super begeleiding! Een echte aanrader.

Meedenkend en behulpzaam.
?

Makro Nederland

Een leuke middag onder begeleiding van 2 zeer enthousiaste begeleidsters met simpele maar effectieve spellen waarin samenwerking en teambuilding voorop staan.

Persoonlijk zou ik een groep van 70 met 3 begeleiders doen
De Alleskunner (Outdoor)

Geneeskundige Personele Zorg ( GPZ ) marine Den Helder

In een woord geweldig

Leuke gids

SWV Rijn & Gelderse Vallei

Escape on the beach: een aanrader voor elk team!

Prima begeleiding; tot in de puntjes verzorgd

Dienst Toeslagen

Geslaagd teamuitje; goed verzorgd en enthousiaste begeleiding van Max in Delft

Heldere en duidelijke site
Product of service:
Escape in the city in Delft met lunch ( begeleiding Max bij het spel was erg leuk! Enthousiaste gast, veel kennis en snelle reactie bij het insturen van foto's en spelelementen

de Hoop GGZ Polikliniek Zeeland

Heel leuk!

Goede communicatie
Expeditie Robinson en pizza/pasta

IN BE NL

We hebben ons allen geamuseerd. Het was leuk om te zien hoe sommigen competitiever zijn dan verwacht. Iedereen toch beter leren kennen en dat is de bedoeling bij een Teambuilding.

Alles was goed georganiseerd. Begeleider gemotiveerd
Ik had iets meer uitleg moeten hebben ivm activiteit. Op zich ook niet specifiek gevraagd
Expeditie Robinson

wtc expo

een super leuke Alleskunner, georganiseerd door een enthousiast en leuk team van Uitjes en Eten! Wij hadden een topmiddag !!

enthousiaste medewerker. Goede en leuke aansturing van de spellen.
De alleskunner

UitjesenEten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

UitjesenEten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 3 juli 2012

UitjesenEten.nl

Uitjes en Eten is het evenementenbureau voor een origineel, betaalbaar en goed georganiseerd bedrijfsuitje of groepsuitje. Wij maken blij!

Kosterij 5a

1721 PN Broek op Langedijk

SterSterSterSterLege ster

Cees Konijn Machineverhuur B.V.

Het was een topavond!! Goed georganiseerd en een leuke gids!!

Keep on the good work!

Isa

Ontmasker de Mol

Ctac

Nog geen :)
Voorbereiding, snelle antwoorden via de mail, meedenken met onze wensen.
Escape Diner

Moni

Lekker flexibel!
Beachvolleybal

DAP N Wolff

Last minute geboekt. Meedenkend en super begeleiding! Een echte aanrader.

Meedenkend en behulpzaam.

Geneeskundige Personele Zorg ( GPZ ) marine Den Helder

In een woord geweldig

Leuke gids

SWV Rijn & Gelderse Vallei

Escape on the beach: een aanrader voor elk team!

Prima begeleiding; tot in de puntjes verzorgd

IN BE NL

Alles was goed georganiseerd. Begeleider gemotiveerd
Expeditie Robinson

wtc expo

enthousiaste medewerker. Goede en leuke aansturing van de spellen.
De alleskunner

UitjesenEten.nl heeft de volgende resultaten bereikt: