Begeleiding
Service
Voorbereiding

René

Superlevendig Levend Monopoly!

Ongelofelijk hoe fanatiek we werden bij deze superleuke variant op een bordspel. Veel van de stad gezien met leuke en gekke opdrachten. De updates van de bank maakten het helemaal spannend!

nee

delft

Iedereen heeft een leuke avond gehad

Goede aanpassing aan soort klant

nee

Willem de Vrede

Hele leuke puzzeltocht door Alkmaar. De afwisseling van de verschillende restaurants werd erg gewaardeerd.

Jullie geven snel antwoord op de vragen. Een leuk spel met de trofee die het afmaakt. Er zal nog lang van genoten worden.

Bjorn van der Linden

Super begeleiding! Prijs, aankleding en foto’s mee aan het eind waren ook top! Afspraken maken en overige communicatie verliep ook voortvarend.

Zie zaken vermeld onder stap 1

Kleine tip: Data en tijden van camera’s actualiseren (of tenminste synchroniseren) voor uitreiken zodat foto’s gemaakt met verschillende camera’s eenvoudig op chronologische volgorde te zetten zijn.

Donna Hendriks

Erg gelachen en genoten en top dat er aan de speciale wens werd voldaan!

Flexibiliteit, gezelligheid

De rode wijn in het restaurant (Le Grand Royal) vonden we niet erg lekker

Stichting Philadelphia

Ons avondje weg was echt heel gezellig! We hebben enorm gelachen met elkaar en heerlijk alle Nederlandse hits mee gedanst en gebrult!

De begeleiding was zeer goed! De quiz master wist precies hoe hij met de groep om moest gaan! Hij motiveerde en enthousiasmeerde iedereen. Daarnaast vond ik de aankleding erg leuk, dat er... De begeleiding was zeer goed! De quiz master wist precies hoe hij met de groep om moest gaan! Hij motiveerde en enthousiasmeerde iedereen. Daarnaast vond ik de aankleding erg leuk, dat er bijvoorbeeld hoedjes en vlaggen lagen. Ook zat de quiz zelf erg leuk in elkaar met makkelijke meezingers en moeilijke overleg momenten!

JP

’t was supergezellig en goed verzorgd

’t was supergezellig en goed verzorgd

Wilma Heijgen

We hebben erg veel plezier gehad !

Snelle reactie en prettige samenwerking

Een volgende keer zou ik meer overleg vragen over de samenstelling van het menu. Het was nu echter allemaal heel kort dag, dus begrijpelijk dat dit minder gemakkelijk mogelijk was.

Kirsten

Wij hebben gekozen voor Dinerslag als bedrijfsuitje in Groningen. Met 17 collega’s fanatiek gestreden om de mooie bokaal. Iedereen is zeer tevreden over de gehele organisatie, leuke en enthousiaste... Wij hebben gekozen voor Dinerslag als bedrijfsuitje in Groningen. Met 17 collega’s fanatiek gestreden om de mooie bokaal. Iedereen is zeer tevreden over de gehele organisatie, leuke en enthousiaste quizmaster die de avond erg goed heeft verzorgd.

Er wordt snel en correct gereageerd op vragen via e-mail. De informatie op de website is volledig, duidelijk en overzichtelijk. Ik zal anderen die een bedrijfsuitje in Groningen zoeken Uitjes en... Er wordt snel en correct gereageerd op vragen via e-mail. De informatie op de website is volledig, duidelijk en overzichtelijk. Ik zal anderen die een bedrijfsuitje in Groningen zoeken Uitjes en Eten zeker aanbevelen.

Ga vooral zo door! Wij hebben allemaal genoten van ons bedrijfsuitje in Groningen!

We hebben een erg leuke dag gehad. Het spel sloot goed aan bij onze verwachtingen en de begeleiding legde dit goed uit. we hebben erg genoten van de dag en achteraf ook van de foto’s en filmpjes.

leuke spellen, heerlijk eten