Begeleiding
Service
Voorbereiding

Wytze

Fantastisch uitje de Tablet Stad Strijd

Super uitje. Dit tablet programma is uniek, snel informatief en dynamisch. Bovendien super geleid door Robert. Uitjes en Eten: we komen terug, dank je wel

niet van toepassing

Petra

Een en al gezelligheid voor jong en oud.

Een en al gezelligheid voor jong en oud.

DCAlmere

Boven verwachting, zeer geslaagde avond voor een bedrijfsuitje

Boven verwachting, zeer geslaagde avond voor een bedrijfsuitje

Flexible

Hartstikke leuk!! Martin was een hele gezellige gastheer, waardoor de organisator binnen het bedrijf ook een ontspannen avond heeft :-), Martin heeft iedereen betrokken. We hebben als 4 teams in 1... Hartstikke leuk!! Martin was een hele gezellige gastheer, waardoor de organisator binnen het bedrijf ook een ontspannen avond heeft :-), Martin heeft iedereen betrokken. We hebben als 4 teams in 1 groep gespeeld en lekker gegeten en we konden in eigen stad blijven. Ontzettend genoten deze avond..

Veel contact, wel via mail maar door veel contact heb krijg je vertrouwen als je via het internet shopt.

syndion

Ik hou van holland 12 dec met eten gulle gans dordrecht

het spel ook met veratandelijk gehandicapten gespeeld , complimenten aan de spelleider die op een juist leuke manier aanpassingen van het spel heeft gedaan en het begrijpbaar heeft gemaakt

muziekje in de pauze tijdens eten was leik geweest om in de sfeer te blijven van holland.

Geslaagd

Geslaagd

Monique Tenbült

Leuk uitje, maar niet heel bijzonder, zal waarschijnlijk niet nogmaals geboekt worden.

Ja, correcte en duidelijke informatie, snelle reacties via de mail en mogelijkheid tot het regelen van extra dingen/wensen/voorkeuren.

Gezellig en leuk gepresenteerd, Pubquiz

De snelle reactie /service van het bedrijf na het zenden van een mail

n.v.t., Ga zo door

N. Meijer van Putten

Prima georganiseerd en goed verlopen

prima georganiseerd en goed verlopen

Debby Schröder- Schuit

Erg gezellig!