Hendriks
- Aangekocht product
- Knalpijp
95% beveelt UitlaatDiscounter.nl aan!
Fijne afhandeling snelle bezorging
Prima, alleen pasvorm is matig, warm moeten stoken om hem rammel vrij te monteren
Goede pasvorm inclusief kleinmateriaal.
Goed bedrijf prijzen zijn goed
Mooie uitlaat. Ziet er goed uit!
snelle levering en prima product.
Snelle reactie en levering
Klantgerichtheid schiet enorm tekort, op de volgende punten: - Website vermeldt niet bij elk type uitlaat of een montageset bijbesteld moest worden. - De status van mijn bestelling was niet online in te zien (bij afhalen in de winkel). - Klantenservice is niet telefonisch bereikbaar. - Verwerking van mijn retour in de winkel overschreed de wettelijke termijn van 14 dagen. - De beheerder van het bedrijfsaccount op Whatsapp gaf ten onrechte aan dat zij 14 werkdagen de tijd hadden mijn retour te verwerken. - Bovendien had hij meermaals enkele dagen nodig voordat hij antwoord gaf op vragen. - Deze beantwoording ging niet in op eerder verstrekte informatie, ook niet wanneer ik daar expliciet naar verwees. - Verder werd geen kennis genomen van mijn herhaaldelijke meldingen dat de retourbetaling uitbleef. Pas na overschrijding van de wettelijke termijn en aankondiging van een aanmaning, werd een collega ingeschakeld die crediteuren beheert. Als die koekenbakker op Whatsapp meteen contact had opgenomen met zijn collega, of ontvankelijk was geweest voor mijn signalen dat iets mis ging, had dat veel moeite en ergernis gescheeld. Dan had ik vaker iets besteld en de webshop aanbevolen aan anderen. Dat doe ik nu niet. Verder heb ik melding van e.e.a. gemaakt bij Qshops Keurmerk, dat deze gang van zaken een keurmerk onwaardig is. Nieuwe klanten moeten in bescherming worden tegen voornoemde gang van zaken.
Prima service snel geleverd
Zeer positieve wedewerking
Snel geleverd en goede prijs. Past ook goed!
Het bedrijf op zich is wel goed ,alleen de bezorgdienst die zij hebben is waardeloos, eerst een mail sturen dat het pakket is afgeleverd om een bepaalde tijd,bij navraag blijkt dat het de volgende dag wordt geleverd en als het dan geleverd wordt zetten ze het zomaar achter een plantenbak neer als je niet thuis bent. Het had zo meegenomen kunnen worden door iedereen.
Uitlaatje besteld, netjes geleverd alleen niet 'vandaag besteld morgen geleverd' anders waren het 5 sterren geweest
Zeer goed
UitlaatDiscounter.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
UitlaatDiscounter.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
UitlaatDiscounter.nl
Maanlander 15
3824MN AMERSFOORT
Fijne afhandeling snelle bezorging
Goede pasvorm inclusief kleinmateriaal.
Goed bedrijf prijzen zijn goed
Mooie uitlaat. Ziet er goed uit!
snelle levering en prima product.
Snelle reactie en levering
Prima service snel geleverd
Zeer positieve wedewerking
Snel geleverd en goede prijs. Past ook goed!
Zeer goed
UitlaatDiscounter.nl heeft de volgende resultaten bereikt: