Versteeg hj

Fijne webshop en snelle levering

Marco

Eerlijk bedrijf en goede producten.

Jacco

Het roetfilter (de goedkoopste versie) voor mijn auto had een zeer slechte passing. Een fikse uitdaging om alles op z’n plek te krijgen. UitlaatDiscounter leverde dagen eerder dan oorspronkelijk... Het roetfilter (de goedkoopste versie) voor mijn auto had een zeer slechte passing. Een fikse uitdaging om alles op z’n plek te krijgen. UitlaatDiscounter leverde dagen eerder dan oorspronkelijk aangegeven, dat was wel fijn.

Garage Anand

Prijs en kwaliteit is perfect

Rob de Visser

Goede uitlaat voor een nette prijs en een zeer snelle levering

Herman.s

Ik belde op om te weten of mijn bestelling klaar lach betreffende medewerker liet weten dat de verschillende lengtes bestonden dus uitlaat even op gemeten toch nog om geruild. Bedankt voor advies... Ik belde op om te weten of mijn bestelling klaar lach betreffende medewerker liet weten dat de verschillende lengtes bestonden dus uitlaat even op gemeten toch nog om geruild. Bedankt voor advies en alles in één dag geregeld toppie

Matthew Pals

Top en snel geleverd

Mark

Duidelijke site, afgestemd op kenteken zodat je zeker weet dat je de juiste materialen besteld. Helaas laat levering te wensen over. Bij thuis komst stond de bestelling gewoon voor de deur. Iedereen... Duidelijke site, afgestemd op kenteken zodat je zeker weet dat je de juiste materialen besteld. Helaas laat levering te wensen over. Bij thuis komst stond de bestelling gewoon voor de deur. Iedereen had het mee kunnen nemen