Bent u tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding?
9.6/10
Bent u tevreden over het contact met onze medewerkers?
Hoe waarschijnlijk is het dat u ons zou aanbevelen bij familie, vrienden of collega's?
9.8/10

Jolands bosten hogenes

Die was super goed jullie hebben het super gedaan alleen met de koffie tafel was niet zo zeer moeten gewoon kaas ham en cevelaat de gewone dingen wat iedereen eet er is veel weg gedaan zonde maar daar kunnen jullie niks voor maar is misschien een tip voor hun

Karin Toonstra-Palmen , Kevin Toonstra

Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding die wij hebben gekregen van Debbie . Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd.

Desiree Wijshoff

Zeer tevreden, wij zijn zo goed geholpen door Ger, en heeft zo met ons meegedacht.

Arlette Simons

Van begin tot eind respectvol, rustig, vertrouwd en een echte steun in de rug.

A. Van Mierlo

SterSterSterHalve sterLege ster

Een luisterend oor, rekening houdend met onze wensen. Een mooi en warm afscheid van onze dierbare

Erven van J.F.H. Somers

Voor een klein gezelschap is er niets mooier dan op deze manier "afscheid " te nemen van een dierbare ! Fijne intieme ervaring !

Peter

Zeer prettige begeleiding in een moeilijke periode.

A.Zoethout

Uitstekende verzorging van de uitvaart. Zeer tevreden.

Naomi

Het liefst heb je natuurlijk liever geen ervaring met uitvaarten etc , maar als het dan zover is , dan beveel ik dit aan!! Met name Ger!!!

Arianne Fraiquin

Zeer kundig en ongedwongen geholpen.

Fam van der Lei

Heel tevreden met de diensten van deze uitvaart verzorger, die heel goed de situatie aanvoelt en ideeën heeft om er een mooie uitvaart van te maken. Dankzij Ger heeft onze moeder een heel mooi afscheid gekregen.

Sylvia Gouw

Zeer prettig en meegeleverd

Meys

Zeer fijn

Maria Niessen

Super tevreden

Karin Koopmans

Wij hebben de uitvaartverzorging door Ger Rademakers als super positief ervaren. Niks is teveel alles kan en niks is te gek. Draagt zelf goede ideeën aan. Hij staat bij mij onder de speed dyle.

UitvaartLimburg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

UitvaartLimburg heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 22 oktober 2020

UitvaartLimburg

tvaart Limburg verzorgt in Zuid- Limburg en Midden-Limburg een mooi afscheid van uw dierbare op een persoonlijke en stijlvolle manier. Onze uitvaartpakketten zijn erop gericht om u te helpen vooraf een duidelijk beeld te krijgen van wat wij voor u verzorgen en regelen en voor welke prijs.

Maastrichterstraat 8

6444 GG Brunssum

Bent u tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding?
9.6/10
Bent u tevreden over het contact met onze medewerkers?
9.8/10

Jolands bosten hogenes

Karin Toonstra-Palmen , Kevin Toonstra

Desiree Wijshoff

Arlette Simons

Van begin tot eind respectvol, rustig, vertrouwd en een echte steun in de rug.

A. Van Mierlo

SterSterSterHalve sterLege ster

Erven van J.F.H. Somers

Peter

Zeer prettige begeleiding in een moeilijke periode.

A.Zoethout

Uitstekende verzorging van de uitvaart. Zeer tevreden.

Naomi

Arianne Fraiquin

Zeer kundig en ongedwongen geholpen.

Fam van der Lei

Sylvia Gouw