Goeie en snelle verzending.

M. Hufkens

Persoonlijk en warm

Cor Broeders

Perfecte service,levering, en zeer netjes te woord gestaan ik beveel iedereen dit bedrijf aan. Ik ben onpartijdig maar deze zaak verdient een 10
C.Broeders

Gigantisch sterke verpakking met heel mooie urn er in, aflevering de 5e werkdag.

Christiaan Ballast

Prima: duidelijke site en snelle levering.

Prima: duidelijke site en snelle levering.

Wat het heel erg persoonlijk maakt is een geschreven kaart erbij met de levering van de mini urntjes. Een mooie boodschap na het verlies van een dierbare. Super persoonlijk💫🙏🏻

Mirjam

Hele mooie asbedel gekocht. Wordt met veel zorg ingepakt en verzonden. Als je een vraag hebt krijg je snel antwoord. Ben erg tevreden.

Melissa

Op de site een urn gevonden, maar wij wilden de urn het liefst in het echt zien. Dit was geen probleem. We kregen de ruimte en tijd om te kiezen. Dit was erg fijn!

Robin Hagenaar

Prachtige urn met mooie gravering voor onze hond zn laatste plekje... en als je met vragen zit je krijgt snel antwoord en hele fijne communicatie

Monique

Mooi via de site een keuze gemaakt. Een mooie urn uitgezocht die typerend is voor mijn overleden mama.

peter van heumen

Heel positief