9.7 /10

checkbox100% beveelt Uitvaartzorg Uniek aan!

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6/10
Hoe heeft u het contact met Kiran Kesharie ervaren?
9.8/10

Familie Mahabier

De heer Kesharie heeft samen met mijn vader de uitvaart wensen besproken. Een ieder wist wat er gebeuren moest en dat was heel fijn. We hebben daarom ook in alle rust afscheid kunnen nemen. Mijn vader was geen makkelijke man maar bij meneer Kesharie had hij meteen een goed gevoel en wist dat hij hem kon vertrouwen dat zijn laatste wensen goed vervuld zouden worden. Ook wij als familie zijn heel blij met de samenwerking tussen meneer Kesharie en ons. Nogmaals hartelijk bedankt voor alles.

Monique

Er wordt geluisterd, stappen worden ondernomen alles wordt geregeld.

Sapna Debipersad-Bhikharie

Kiran, wij als familie zijn jou enorm dankbaar voor je steun en je persoonlijke begeleiding tijdens zo’n emotionele en chaotische periode. Je bent een fijne aanwezigheid geweest voor ons als jonge familie die voor het eerst een uitvaart moesten regelen en hebt ons enorm kunnen ontzorgen. De stress die ik vroeger zag bij familie toen er een uitvaart geregeld moest worden, hebben wij absoluut niet ervaren. Alles was geregeld en het meeste was erbij inbegrepen. Erg fijn! Je bespreekt tijdens zo’n proces behoorlijk persoonlijke zaken met elkaar, dit ging naar onze mening altijd respectvol en hier werd ook goed in meegedacht door Kiran. We zijn je dankbaar voor al je tips, voor je praktische begeleiding en ondersteuning, voor de mooie woorden die je sprak tijdens de uitvaartplechtigheid, maar vooral je geduld en hoe respectvol je ons hebt geholpen om onze (schoon)moeder aan te kleden etc. Dit zal ons altijd bijblijven. Nogmaals dank voor alles!

Familie Samjhawan

Wij zijn ontzettend dankbaar voor de warme en professionele begeleiding van Uitvaartzorg Uniek onder leiding van Kiran Kesharie, tijdens het afscheid van onze dierbare. Vanaf het eerste contactmoment voelden wij ons gehoord en begrepen. Kiran nam ons veel zorgen uit handen en dacht met ons mee over alle details, van de wensen van onze diebare tot de persoonlijke accenten in de ceremonie. Zijn empathie en oog voor detail maakten het mogelijk om op een mooie en waardige manier afscheid te nemen. De communicatie was helder en respectvol, en er werd altijd snel gereageerd op onze vragen. Het voelde voor ons alsof wij met een familielid spraken. Ook na de uitvaart werden wij nog ondersteund, wat wij enorm hebben gewaardeerd. Wij kunnen Kiran Kesharie van harte aanbevelen aan iedereen die in een moeilijke tijd op zoek is naar betrokkenheid, rust en zorgvuldigheid.

Glenn Bainathsah

Kiran, we zijn enorm tevreden over de servicegerichte en zorgvuldige begeleiding tijdens deze dagen. Alles werd tot in de puntjes geregeld en met oog voor detail uitgevoerd. Dit heeft bijgedragen aan een soepele en aangename ontzorging. Bedankt voor de uitstekende ondersteuning!

Fam.Maharban

Vanaf de eerste ontmoeting was er een klik tussen ons en Kiran. Er kwam veel op ons af en we wisten niet waar we moesten beginnen. Kiran heeft alle zorgen weggenomen en ervoor gezorgd dat onze vader een hele mooie uitvaart heeft gehad. Hij was altijd bereikbaar als we vragen hadden en gaf ons goede raad / adviezen. Hij is duidelijk en weet hoe hij situaties aan moet pakken. Wij raden hem aan iedereen aan.

Jibodh,RH

Uitermate betrokken en zeer respectvol

Wikash Dasai

Hele fijne samenwerking met Kiran gehad. Kiran heeft voor een mooi en indrukwekkend afscheid gezorgd!

R.Ganpat

SterSterSterSterLege ster

Goede begeleiding en bereikbaarheid.

AR Panday

Sympathieke en begripvolle begeleiding voor een eervolle uitvaart! Chapeau Uitvaartzorg Uniek.

Soenita

Een en al perfect 👌🏻

Sonja Osmani

Zeer begripvol en overal een oplossing voor niets is onmogelijk en echt met alles wordt meegedacht. Onwijs fijn als je in zo’n verdrietige situatie zo fijn wordt bijgestaan met het regelen van de begrafenis.

Niredj Bhawan

Een professionele uitvaartondernemer. Wij zijn heel goed ondersteund en geadviseerd met de uitvaart van onze vader. Hij biedt zorg op maat, denk met je mee en je kunt alles uit handen geven. Echt een topper! Wat wij als familie fijn vonden is zijn rustige manier van alles doornemen, persoonlijke aandacht, betrokkenheid, geduld en transparantie. Je komt achteraf niet voor verrassingen te staan.

Anil Badloe

Uitstekend

Romeo Chamman

Heel goed geluisterd naar de wensen van de nabestaanden en daarop de uitvaart aanpassen. compliment hiervoor.

Uitvaartzorg Uniek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Uitvaartzorg Uniek heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 12 februari 2020

Uitvaartzorg Uniek

Uitvaartzorg Uniek is een jonge en frisse multiculturele uitvaartonderneming gevestigd te Zoetermeer. Vanuit Zoetermeer staan wij voor een ieder klaar in de Randstad en eventueel op aanvraag daarbuiten die met een overlijden te maken krijgt. In Zoetermeer is Uitvaartzorg Uniek de enige uitvaartonderneming die de Hindoe, Moslim en Surinaamse – Creoolse uitvaarten kan verzorgen volgens de gebruiken en tradities.

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.6/10
Hoe heeft u het contact met Kiran Kesharie ervaren?
9.8/10

Familie Mahabier

Monique

Er wordt geluisterd, stappen worden ondernomen alles wordt geregeld.

Sapna Debipersad-Bhikharie

Uitermate betrokken en zeer respectvol

Wikash Dasai

R.Ganpat

SterSterSterSterLege ster

Goede begeleiding en bereikbaarheid.

AR Panday

Soenita