Hoe heeft u het contact met Kiran Kesharie ervaren?
9.8/10
Wikash Dasai
Hele fijne samenwerking met Kiran gehad. Kiran heeft voor een mooi en indrukwekkend afscheid gezorgd!
R.Ganpat
Goede begeleiding en bereikbaarheid.
AR Panday
Sympathieke en begripvolle begeleiding voor een eervolle uitvaart! Chapeau Uitvaartzorg Uniek.
Soenita
Een en al perfect 👌🏻
Sonja Osmani
Zeer begripvol en overal een oplossing voor niets is onmogelijk en echt met alles wordt meegedacht. Onwijs fijn als je in zo’n verdrietige situatie zo fijn wordt bijgestaan met het regelen van de...Zeer begripvol en overal een oplossing voor niets is onmogelijk en echt met alles wordt meegedacht. Onwijs fijn als je in zo’n verdrietige situatie zo fijn wordt bijgestaan met het regelen van de begrafenis.
Niredj Bhawan
Een professionele uitvaartondernemer. Wij zijn heel goed ondersteund en geadviseerd met de uitvaart van onze vader. Hij biedt zorg op maat, denk met je mee en je kunt alles uit handen geven....Een professionele uitvaartondernemer. Wij zijn heel goed ondersteund en geadviseerd met de uitvaart van onze vader. Hij biedt zorg op maat, denk met je mee en je kunt alles uit handen geven. Echt een topper! Wat wij als familie fijn vonden is zijn rustige manier van alles doornemen, persoonlijke aandacht, betrokkenheid, geduld en transparantie. Je komt achteraf niet voor verrassingen te staan.
Anil Badloe
Uitstekend
Romeo Chamman
Heel goed geluisterd naar de wensen van de nabestaanden en daarop de uitvaart aanpassen. compliment hiervoor.
Nisa Ramanand
Wij hebben heel goede ervaring gehad met Kiran. Hij heeft echt zijn best gedaan om aan al onze wensen te voldoen en heeft ons tot het einde goed begeleid
R Soekha
Kiran had een luisterend oor naar ons wensen en heeft deze ook erg zijn best gedaan om dit ook verwezenlijken. Ondanks dat de familie erg groot was heeft hij het in goede banen geleid. Mijn dank...Kiran had een luisterend oor naar ons wensen en heeft deze ook erg zijn best gedaan om dit ook verwezenlijken. Ondanks dat de familie erg groot was heeft hij het in goede banen geleid. Mijn dank is groot🙏🕉️