Amber de Jong
- Sterke punten
- Snelle levering
Parfait
De stof was wat ik ervan verwachte. Ben er heel blij mee. Ook heel goede servies !
Goede en duidelijke website
Heel goed
Excellent rapport qualité prix. Tissus d excellente qualité. Livraison rapide.
Große Auswahl an tollen, hochwertigen Stoffe.
Snel geleverd!
Voor t eerst een bestelling gedaan.
De 2 lappen fleece die ik besteld heb, zijn niet echt fleece maar meer dikke stof met een fleece backing, dus omschrijving op de site was niet duidelijk. Helaas is de betaling voor niet geleverde stof ook nog niet op mijn rekening teruggestort
Goede prijs- kwaliteit!
Mooie stoffen, goede qualität , snel geleverd
Heel vlugge levering en goede kwaliteit van stoffen. Ik gebruik vooral katoen tricots.
Unistoffen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Unistoffen heeft de volgende resultaten bereikt:
Parfait
Goede en duidelijke website
Heel goed
Excellent rapport qualité prix. Tissus d excellente qualité. Livraison rapide.
Große Auswahl an tollen, hochwertigen Stoffe.
Snel geleverd!
Voor t eerst een bestelling gedaan.
Goede prijs- kwaliteit!
Mooie stoffen, goede qualität , snel geleverd