Loes

Over algemeen goed, pas eerste bestelling gedaan.

Biologische producten

Top product en supersnelle levering!

Jessah

Goed - prima

Duidelijk en ook een snelle levering

Jules

Eerste aankoop.

Ik heb mijn bestelling snell gekregen.

Overzichtelijke website, goede prijzen en snelle levering!

Goede aftersales via bedank pagina en via de mail. Het zou bijna wel 1 mail kunnen worden.

Bestelling gedaan in de webshop, via Marjoleinsfavorieten.

nee

Francis

Snelle levering. Goede prijs. Keurige verpakking.

Goede prijs

Levering van bestelde producten is altijd snel en de producten komen altijd goed ingepakt aan. Ik bestel al een tijdje een aantal producten bij Unlimited Health en heb er goede ervaringen mee.

Carolina

Kwalitatief hoogstaande produkten voor relatief lage prijzen, goede service. Enige bemol was de wachttijd: in het weekend besteld, woensdag mijn pakket afgehaald bij een afhaalpunt hier in Brussel... Kwalitatief hoogstaande produkten voor relatief lage prijzen, goede service. Enige bemol was de wachttijd: in het weekend besteld, woensdag mijn pakket afgehaald bij een afhaalpunt hier in Brussel (dus geen 24 uur zoals op de website staat, maar misschien geldt dit alleen voor Nederland?).

Uitstekende produkten, lage prijzen.

Gerie

Keurige afhandeling en snel in huis. En voorop staande een goede prijs. Hiervoor bestelde ik de Veganzyme in Londen in Groot Brittannië. Dus wat prijs betreft veel beter.

Komt snel uit op internet met de Veganzyme. Goed.