Upstairs

Prettige service

De service vooraf is goed, prima geholpen tijdens de afspraak. Een dag voor de start gebeld dat het niet door kon gaan ivm ziekte. Later van monteurs gehoord dat er ook gewoon wordt geschoven als... De service vooraf is goed, prima geholpen tijdens de afspraak. Een dag voor de start gebeld dat het niet door kon gaan ivm ziekte. Later van monteurs gehoord dat er ook gewoon wordt geschoven als klussen niet af zijn. Niet netjes, zeker niet omdat wij er veel voor hadden geregeld. De beloofde cadeaubon is nooit ontvangen.

OOK BEGRIJPEN WIJ NIET WAAROM DE TRAP VOORAF NETJES GEVERFD MOEST ZIJN. DE MONTEURS HEBBEN ZOVEEL SCHADE GEMAAKT AAN TRAP EN NET GESTUCTE MUREN DAT WE OPNIEUW KUNNEN BEGINNEN. HOEWEL WE HIEROVER EEN OPMERKING HEBBEN GEMAAKT ZIJ. WIJ TOCH MET SCHADE ACHTERGEBLEVEN.

het eindresultaat is qua uitstraling prachtig. Onze u stomer journey zoals dat heeft eindigt in een diep dal. Goed product maar drijft een beetje teveel op het tv wonen succes? Zet de klant voorop zou ik zeggen

I. Wellens

Up stairs kan tevreden zijn over de monteurs Mat en Joop ,zeer deskundig en vriendelijk personeel.
Het eindresultaat is geweldig
Bedankt Ineke en Ad

M. Van Rossum

Vakmanschap en goede service!

S.Hougardy

Waren ruim op tijd en snel klaar. Eindresultaat is prachtig.

Super gedaan, netjes en vlot gewerkt!

Annet Ek

Ik heb wel een kleine beschadiging geconstateerd, zo klein dat ik het pas na de oplevering zag, maar ik wil het wel graag weg hebben.
Ik stuur een foto per omgaande en als ik er zelf iets aan...
Ik stuur een foto per omgaande en als ik er zelf iets aan kan doen, laat het maar weten en met welk materiaal
Mvg Annet Ek