Niet de goedkoopste, maar je gekozen voor kwaliteit. Zowel bij de voorbereiding, de service, de uitvoering (topper = Erik) en de nazorg.
Top Resultaat
Middelveld
Dikke 10 voor de service en personeel
Heel te vreede met het geleverde werk.
Er werd door de monteurs netjes en hard gewerkt. Het gebruikte materiaal ziet er mooi en kwalitatief uit.
Wij zijn heel blij met de trap. Mooi materiaal en onze kleur keuze bevalt ons prima. De monteur was ook heel oplossingsgericht dus geen klachten over deze mannen. Kortom, we zijn heel...Wij zijn heel blij met de trap. Mooi materiaal en onze kleur keuze bevalt ons prima. De monteur was ook heel oplossingsgericht dus geen klachten over deze mannen. Kortom, we zijn heel tevreden. Hartelijke groeten, Fam. de Winter.
S. Teuling
We zijn tevreden over onze mooie upstairs trappen. En we zijn blij met het eindresultaat echter mis ik wel het upstairs embleem op beiden trappen. De monteurs echter hadden wel vriendelijker...We zijn tevreden over onze mooie upstairs trappen. En we zijn blij met het eindresultaat echter mis ik wel het upstairs embleem op beiden trappen. De monteurs echter hadden wel vriendelijker gemogen er was er 1 die bleef elke keer vragen dat ik niet moest vergeten om te betalen als ze weggingen. En dat zei hij niet 1x maar ik denk wel 5 keer en dat vond ik op een gegeven moment erg vervelend worden en toen ik het had overgemaakt wilde hij ook op me bank kijken of ik het wel had overgemaakt dat heb ik niet gedaan want dat is privé!
D Wagemaker
Wat een geweldige monteurs. Marcel, Roy en Walid. Kundige mannen die serieus werken en ook nog humor hebben. Werkelijk topgasten die je graag over de vloer hebt. En een goede verzorging...Wat een geweldige monteurs. Marcel, Roy en Walid. Kundige mannen die serieus werken en ook nog humor hebben. Werkelijk topgasten die je graag over de vloer hebt. En een goede verzorging met koffie en koek maakt het voor die harde werkers net wat aangenamer.
Gr Danny Den Haag
G.B. Kreijkes
Eindresultaat is zeer goed. Duidelijke afspraken die nagekomen worden. Goede communicatie. Vriendelijke en professionele monteurs.