Upstairs

van Mierlo

De communicatie met het bedrijf verliep uiterst correct. vooruitbetaling goed geregeld, de vakman kwam op de afgesproken tijd. Het bleek dat onze trap een moeilijk geval was en niet kon worden... De communicatie met het bedrijf verliep uiterst correct. vooruitbetaling goed geregeld, de vakman kwam op de afgesproken tijd. Het bleek dat onze trap een moeilijk geval was en niet kon worden gemaakt zoals afgesproken. De vakman heeft echter met collegas en zijn baas overlegd en heeft 2 dagen langer moeten werken om tot het afgesproken gewenste resultaat te komen. Het is een prachttrap geworden!! Heel erg blij mee. Verlichting doet het uitstekend. De vakman was erg aardig en werkte meer dan hard. écht een 10 waard!

Vakwerk Netjes afgewerkt, laten alles schoon achter, gebruiken materialen van top kwaliteit.

Wij zijn erg blij met het eindresultaat. Helaas door COVID hebben we ongeveer 2 maanden langer moeten wachten. Maar dat is het zeker waard geweest.

Super mooie trap geworden...
Vinden het alleen jammer van een naadje wat je ziet aan de lijst van de wangen maar de medewerker zei dat het helaas zo is..

Mooie trap. Blij met het resultaat.

Zeer tevreden en heel vriendelijke monteurs we zijn zeer tevreden

J.W. van der Velde

Mooi eindresultaat, prima netjes gewerkt

B. Galle

Prachtig werk,super vriendelijk.