Bekwamen medewerkers werken netjes. Alles is netjes opgeruimd en zeer vriendelijk.
Prachtig eindresultaat, wel prijzig.
Super erg blij mee hele mooie trap
Erg vriendelijke medewerkers!
A.H.W. Vijfhuizen
Afspraak is afspraak en beloofd is beloofd, wij zouden een heel mooie trap krijgen en die is er ook gekomen. Kwaliteit kost geld uiteraard, maar voor zover wij nu kunnen overzien is het resultaat...Afspraak is afspraak en beloofd is beloofd, wij zouden een heel mooie trap krijgen en die is er ook gekomen. Kwaliteit kost geld uiteraard, maar voor zover wij nu kunnen overzien is het resultaat het geld absoluut waard!
Het vakwerk van de werknemer die hier geweest is is top de trap is keurig geworden
A. de Haan
Het inzichtelijk maken hoe een trap eruit komt te zien moet beter. Kleur en stijl moet inzichtelijker worden. De staaltjes zijn te klein Voor dit bedrag, moet bovenstaande beter...Het inzichtelijk maken hoe een trap eruit komt te zien moet beter. Kleur en stijl moet inzichtelijker worden. De staaltjes zijn te klein Voor dit bedrag, moet bovenstaande beter kunnen
In de trap zitten kleine schoonheidsfoutjes mbt de afwerking.