Wij zijn heel tevreden met het resultaat alles was zoals afgesproken de Monteerders waren heel vriendelijk en heel proper alles was netjes opgeruimd en ook gekuist Echt een pluim waard
J.kok
Tot dusver prima,mooi resultaat.
E. van der Haagen
Goede service
?
P. van Gemst
Tijdige en correcte uitvoering door vakkundige en vriendelijke monteurs.
Wij zijn erg tevreden over de kleur van de trap, de klantvriendelijkheid en het netjes aansluiten op de wangen van de trap. Helaas is er tijdens het gesprek met de adviseur gezegt dat het...Wij zijn erg tevreden over de kleur van de trap, de klantvriendelijkheid en het netjes aansluiten op de wangen van de trap. Helaas is er tijdens het gesprek met de adviseur gezegt dat het kraken van de trap zou verdwijnen met de traprenovatie. Daarom de keuze gemaakt om een trap van jullie te nemen. Deze was een stuk duurder dan andere opties maar dat was het dan wel waard. Door de monteur werd vrijwel meteen aangegeven dat het kraken niet helemaal zou verdwijnen (vooral de onderste trede want die kraakte extra hard. Deze zou hij wel extra lijm/kit geven zodat het goed vast zou zitten). Aan het einde kregen we het advies om de 1e trede 3 dagen over te slaan voor het uitharden. Maar hij dacht dat het kraken er niet helemaal uit zou zijn. Dit heeft hij ook op de bon vermeld. We zijn dus 3 dagen over deze trede heen gestapt en tot onze verbazing kraakt Deze bijna niet meer. Een aangename verrassing! Helaas blijkt wel dat vrijwel alle andere treden wel wat kraken. Ook zijn er 2 treden die niet geheel zijn afgekit in de hoekjes aan de onderzijde en het onderlatje sluit niet helemaal aan. Dit is zichtbaar vanuit beneden. Dit hadden we dan weer niet verwacht voor deze prijs. Al met al hebben we dus een beetje gemengde gevoelens. We zijn blij met de trap maar voor deze prijs hadden we meer verwacht. Zeker nu we ook trappen bij vrienden hebben gezien.