Heel tevreden met onze nieuwe trap. Op een halve dag was hij geïnstalleerd, door heel vriendelijke medewerkers. Alles is netjes afgewerkt, ziet er mooi uit en hij loopt ook heel stil. Een enorme...Heel tevreden met onze nieuwe trap. Op een halve dag was hij geïnstalleerd, door heel vriendelijke medewerkers. Alles is netjes afgewerkt, ziet er mooi uit en hij loopt ook heel stil. Een enorme verbetering met de eerdere trap.
Blij met de nieuwe trap!
Snel vakkundig en vooral erg mooi
Mooi resultaat, gemaakt door vakmensen!
Geheel volgens verwachting!!!??
Prima service
Een mooie nieuwe trap!
T. Bakker
Er is netjes gewerkt door vriendelijke vakmannen. Goed eindresultaat met mooi product.
Ter Welle
We wisten vooraf dat een traprenovatie niet goedkoop zou zijn. Dus waren de verwachtingen hooggespannen. Gelukkig zijn deze verwachtingen uitgekomen. Het kost een paar cent, maar dan...We wisten vooraf dat een traprenovatie niet goedkoop zou zijn. Dus waren de verwachtingen hooggespannen. Gelukkig zijn deze verwachtingen uitgekomen. Het kost een paar cent, maar dan heb je ook wat :-)