Upstairs

Harma Jansen-Zuid

Upstairs is flexibel/ denkt met je mee. Na de plaatsing eerst te hebben moeten uitstellen later gelukkig toch weer naar voren kunnen plaatsen. Contactmomenten waren goed. Monteurs zijn vriendelijk... Upstairs is flexibel/ denkt met je mee. Na de plaatsing eerst te hebben moeten uitstellen later gelukkig toch weer naar voren kunnen plaatsen. Contactmomenten waren goed. Monteurs zijn vriendelijk en hebben respect voor de materialen van zowel ons als hun zelf. Goede uitleg gekregen over hoe de trap te onderhouden. Alles werd na het werk weer netjes opgeleverd.

H. Boot

Keurig gewerkt door de monteurs

Zeer nette monteur en ook heel netjes gewerkt

E. Baele

Prachtig resultaat! En top personeel zowel voor als tijdens de werken ! 👍

E. Stevelmans

Harde werkers en fijne vollegas.
Goede samenwerking.

Jeroen Bender

Heerlijke niet lullen maar poetsen-mentaliteit! Ik meld een defecte netvoeder van de verlichting (na ruim twee jaar) en terwijl ik nog op antwoord wacht krijg ik binnen twee dagen een nieuwe met de... Heerlijke niet lullen maar poetsen-mentaliteit! Ik meld een defecte netvoeder van de verlichting (na ruim twee jaar) en terwijl ik nog op antwoord wacht krijg ik binnen twee dagen een nieuwe met de post -inclusief dimmer en tweemaal afstandbediening. Ben onder de indruk!

Bernd Helten

Sehr fachmännische Arbeiten

M. Mulders

Super nette trap met vakmanschap gemaakt. Fijne monteurs die weten waar ze over praten.