Nathalie
Tof bedrijf, keurige levering en goed bereikbaar via WhatsApp!
Die aapjes! zo leuk...en ook nog geld naar goed doel :-)
zeer prettig
Prima, snelle en keurige levering
netjes
Netjes oo tijd geleverd. En goed en leuk verpakt👍🏻
Gevonden op internet
Is goed bezorgingarrtikel was minder Was direct bij buren bezorgt ondanks dat ik geeoon thuis was op dat moment. Hierdoor ginh ik bellen app heb niets ontvangen. Totdat buren t pakje zagen normaal zeg ik dat voor af .
uQQies verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
uQQies heeft de volgende resultaten bereikt:
Tof bedrijf, keurige levering en goed bereikbaar via WhatsApp!
Die aapjes! zo leuk...en ook nog geld naar goed doel :-)
zeer prettig
Ik lees mijn facebook