Offerte
Advies
Medewerkers
Communicatie

Eline Traa/Jamin Winkelbedrijf BV

Afgelopen zondag hebben wij uw bedrijf ingehuurd voor een evenement in 013: 'Fissa'. Alles is vlekkeloos verlopen en er werd plezierig meegedacht aan onze ideeën over hoe wij graag de opstelling... Afgelopen zondag hebben wij uw bedrijf ingehuurd voor een evenement in 013: 'Fissa'. Alles is vlekkeloos verlopen en er werd plezierig meegedacht aan onze ideeën over hoe wij graag de opstelling wilden. Zo werd er een andere console voorgesteld die uiteindelijk veel beter werkte voor onze doelgroep. Tof dus!

Berner Produkten b.v. Landgraaf

Bijzonder prettige samenwerking gehad met Urban Events
Beetje cliché; maar kan alleen maar maximale score toekennen.
Top gasten.

Solarwatt

Zeer tevreden, goede communicatie, flexibel. Urban events is zeker aan te raden.

Quince Amsterdam B.V. - Charlotte Krijgsman

Erg goed contact en fijne communicatie

Anouk de Groote

Heel erg goed!
Communicatie vooraf, tijdens en achteraf was erg duidelijk.
Leuke begeleider het event zelf.
Zeer over te spreken.

Sander

Snelle en correcte service en goed advies en alles netjes uitgevoerd volgens afspraak

Hakkers Autoschade Duiven

Prettig bedrijf, snelle reacties, afspraak is afspraak

Nathalie de Vries

Voor het tweede jaar hebben wij Urban Events ingehuurd als 'fun factor' tijdens ons cybersecurity evenement. Vorig jaar stonden ze op onze beurs met een virtual reality game en dit jaar met de... Voor het tweede jaar hebben wij Urban Events ingehuurd als 'fun factor' tijdens ons cybersecurity evenement. Vorig jaar stonden ze op onze beurs met een virtual reality game en dit jaar met de Hololens. Urban Events is een erg prettig bedrijf om mee te werken. De communicatie vooraf en het meedenken heb ik als zeer prettig ervaren. Het enthousiasme van de jongens straalt er ook van af! Ze zetten zich erg in om het publiek erbij te betrekken.

Wij hebben een erg goede ervaring met Urban Events. Alles was goed geregeld, waardoor de dag goed verliep. De medewerker was een vlotte man die goed een gesprek op gang kon houden. Er was veel... Wij hebben een erg goede ervaring met Urban Events. Alles was goed geregeld, waardoor de dag goed verliep. De medewerker was een vlotte man die goed een gesprek op gang kon houden. Er was veel aanloop bij onze stand door de VR simulator. Wij raden het zeker aan!

Reactie Urban Events:

Beste Nikki,
Bedankt voor het invullen van onze online feedback.
Beste Nikki,
Bedankt voor het invullen van onze online feedback.
Het valt ons op dat je bij de categorie 'medewerker' en 'deskundigheid' een krappe voldoende geeft. We zijn blij dat de uiteindelijke ervaring positief was maar we zouden ons graag blijven verbeteren dus wellicht kun je toelichten waarom je vind dat we minder scoren op die eerder genoemde categorieën? Je mag ons ook een mail sturen hierover als je dat liever doet.
Je feedback wordt enorm gewaardeerd!
Jelle op den Akker
Urban Events