Offerte
Advies
Medewerkers
Communicatie

Bibliotheek Kapellen, België

De medewerkers van Urban Events waren proactief, behulpzaam, vriendelijk en heel professioneel. De VR demonstratie in onze bibliotheek was een groot succes.

CODE043

Het is de derde keer dat wij met Urban Events een gamenight organiseren. De samenwerking is altijd prettig geweest :-)

Marcel Bontenbal / La Promesse Events

La Promesse Events werkt al jaren samen met Urban Events. Wij vinden het belangrijk om met betrouwbare partners te werken. En Urban Events is dat: je krijgt snel je offerte, er wordt meegedacht in... La Promesse Events werkt al jaren samen met Urban Events. Wij vinden het belangrijk om met betrouwbare partners te werken. En Urban Events is dat: je krijgt snel je offerte, er wordt meegedacht in concept, ze zijn altijd ruim op tijd opgebouwd, fijne mensen, scherpe prijzen en ALTIJD TEVREDEN KLANTEN.

Urban events is een zeer prettig bureau om mee samen te werken. Er wordt meegedacht in de beste invulling aan het evenement en de samenwerking is professioneel en flexibel!

Voor een medewerkersevenement hebben we een 3 D racesimulator gehuurd van Urban Events.

Verspaandonk herenmode

We zijn zeer tevreden over urban events, de begeleider was ruim op tijd om alles keurig op te bouwen. verder was alles goed verlopen.

2 goede dagen gehad met veel aanloop op de stand. Echt een aanvulling op de stand!

Publicity, bureau voor organisatie & uitvoering

(Bewerkt)

Zeer prettig bedrijf om mee samen te werken, zowel in het stadium van offerte en contract als in de uitvoering. Uiterst professioneel, vriendelijk, een vriendelijke en gastvrij begeleider bij de... Zeer prettig bedrijf om mee samen te werken, zowel in het stadium van offerte en contract als in de uitvoering. Uiterst professioneel, vriendelijk, een vriendelijke en gastvrij begeleider bij de uitvoer die alle tijd nam om de bezoekers hun ultieme racemoment te laten beleven.

Unit4 Business Software B.V.

Vanuit Unit4 hebben we voor onze R&D Dev-Day het bedrijf Urban Events in de arm genomen voor het verzorgen van de Oculus Rift tijdens deze dag.
De medewerker van Urban Events was tijdig...
De medewerker van Urban Events was tijdig aanwezig op de locatie om de opstelling te plaatsen.
Tijdens de Dev-Day zijn er veel sessie's waar de collega's heen kunnen en tussen alle "luister" sessie's door is het prettig om even te kunnen ontspannen met een game.
De Oculus Rift was heel succesvol onder onze medewerkers en is door de dag intensief gebruikt. Heel leuk is dat de medewerkers van Urban Events de score bijhoudt op een Top Gear scoreboard, wat de onderlinge competitie vergroot.
Aan het einde van de dag hebben we een prijs uitgereikt aan de winnaar.

Van Vliet Kastanjehout BV

Urban Events heeft aan ons bedrijf voor meerdere beurzen op verschillende locaties full HD LED tv's verhuurd en geplaatst. Scherpe prijs, zeer sociaal, no nonsense met fantastische service. We... Urban Events heeft aan ons bedrijf voor meerdere beurzen op verschillende locaties full HD LED tv's verhuurd en geplaatst. Scherpe prijs, zeer sociaal, no nonsense met fantastische service. We kunnen elke keer weer op ze bouwen.