Ronald
- Product of service:
- Expertise van t bedrijf.
100% beveelt Uw Warmte Specialist aan!
Snelle reactie en verzending
Super geholpen door Ed. Ik raad iedereen aan hier te kijken voor een airco!
Snelle levering top bedankt we gaan genieten van de warmtepompboiler LG
Fantastisch bedrijf. Veel kennis en willen altijd helpen meedenken. Echt een professioneel bedrijf.
Goede uitleg en genoeg support
Soms gaat er zoals in het echte leven wel iets mis, goede en heldere en snelle communicatie hierover.
Goede zaak
Super service!! Netjes en snel geleverde warmtepompboiler. Telefonisch vriendelijk contact.
Uw Warmte Specialist verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Uw Warmte Specialist heeft de volgende resultaten bereikt:
Uw Warmte Specialist
Leerlooierij 7
Steenbergen
Snelle reactie en verzending
Super geholpen door Ed. Ik raad iedereen aan hier te kijken voor een airco!
Snelle levering top bedankt we gaan genieten van de warmtepompboiler LG
Goede uitleg en genoeg support