Orellux B.V.
Vlotte afhandeling
Ik heb via uwbvoprichten.nl twee bedrijven opgericht: een BV en een BV-holding. Het hele proces verliep zeer soepel, zonder vertragingen en met uitstekende communicatie. De service was zeer professioneel, helder en snel, tegen een betaalbare prijs. De notaris was vriendelijk, professioneel en hield zich precies aan wat hij beloofde. Ik kan deze dienst zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte manier om een BV op te richten.
Kwamen snel in actie op het moment dat voor mij haast geboden was. 'S avonds zelfs was men bezig om een passende oplossing te bedenken en werden er nog mails opgesteld om zaken helder aan te bieden.
Hele prettige ervaring, goedkoop maar wel ondersteund door topjuristen
Netjes en tijdig geregeld
Snel geholpen en goede communicatie bij vragen!
Heel makkelijk alles online te regelen. Uitstekende prijs/kwaliteits verhouding, Deskundige hulp, een aanrader voor iedereen die tegenwoordig de durf heeft een eigen bedrijf te beginnen. Goede start!!!
Snel, eenvoudig en competent
zeer goed en kundig
Zeer goed
Prima geholpen, tijdslijnen klopte ook grotendeels en denken prima mee.
Hele vriendelijke notaris. Snel en goed.
Duidelijk en snel. Zeer bekwame notaris.
UwBVoprichten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
UwBVoprichten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
UwBVoprichten.nl
Hooghiemstraplein 131
3514 AZ Utrecht
Vlotte afhandeling
Hele prettige ervaring, goedkoop maar wel ondersteund door topjuristen
Netjes en tijdig geregeld
Snel geholpen en goede communicatie bij vragen!
Snel, eenvoudig en competent
zeer goed en kundig
Zeer goed
Prima geholpen, tijdslijnen klopte ook grotendeels en denken prima mee.
Hele vriendelijke notaris. Snel en goed.
Duidelijk en snel. Zeer bekwame notaris.
UwBVoprichten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
UwBVoprichten.nl