Boslooper tijssenraad
Twee produkten gekocht voor mijn kobo auro h2o edition 2.een daarvan past . De andere is een maat kleiner. Dus niet geschikt.
- Sterke punten
- Snelle levering.
Een screenprotector voor ereader besteld hier, hopende voor de hogere prijs ook een betere kwaliteit product te krijgen. Op de website verder geen informatie over welke screenprotector/merk ze verkopen. Je raadt het al: Krijg ik uiteindelijk precies dezelfde goedkope protector van Brotect - die elders veel goedkoper wordt verkocht. Waarom niet netjes op de verkooppagina vermelden dat het protectors van het merk brotect zijn? Dat weet de klant wat hij krijgt, en of hij bereid is de hogere prijs te betalen om een paar opzet assoccoires erbij te krijgen. ik was in ieder geval onaangenaam verrast, en had liever elders de lage prijs betaald (bijna 15 euro totaal versus minder dan de helft elders, inclusief verzendkosten)
voldoet aan de verwachtingen en zelfs meer dan dat
Alles prima
Top
Goede ervaring
Prima, besteld, bevestig la mail gehad, mail gehad toen de bestelling is verstuurd
Goede aanwijzingen op de site om een keuze te maken. Goed verpakt, door de brievenbus bezorgd.
Correcte afhandeling na niet ontvangen kabel.
Snel gelevered ,goed product
Heel slecht. Niet ontvangen
prima
Erg prettig
goed
Heel tevreden met de bestelde hoesjes voor de ereader.
UwEreader.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
UwEreader.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
voldoet aan de verwachtingen en zelfs meer dan dat
Alles prima
Top
Goede ervaring
Correcte afhandeling na niet ontvangen kabel.
Snel gelevered ,goed product
Heel slecht. Niet ontvangen
prima
Erg prettig
goed
Heel tevreden met de bestelde hoesjes voor de ereader.
UwEreader.nl heeft de volgende resultaten bereikt: