Remko

Prima service na per abuis verkeerd ontvangen product..

Snel reactie bij verzend foutje

Margreet

Supersnel

Direct en snel

Kees

Wat ik zocht. Werkt zoals ik verwachtte

Zie boven

Kees Kraaijenoord

Ik heb een hoesje voor mijn e-reader gekocht.

Mijn e-reader is behoorlijk oud. Ik was blij dat ik ergens nog een hoesje kon kopen en dat de omschrijving goed was geregeld (kobo heeft veel e-readers en heeft geen type aanduiding op het apparaat... Mijn e-reader is behoorlijk oud. Ik was blij dat ik ergens nog een hoesje kon kopen en dat de omschrijving goed was geregeld (kobo heeft veel e-readers en heeft geen type aanduiding op het apparaat staan).

Peter

Screenprotector Kobo eReader besteld. Eerste exemplaar leek met een manco te komen (vouw in de protector die mogelijk hinderlijk in zicht zou blijven na plaatsen) Na contact met klantenservice... Screenprotector Kobo eReader besteld. Eerste exemplaar leek met een manco te komen (vouw in de protector die mogelijk hinderlijk in zicht zou blijven na plaatsen) Na contact met klantenservice meteen een antwoord gehad dat ik een nieuwe krijg zodra die weer op voorraad zou zijn. Tot die tijd kon ik gewoon de oude gebruiken, die hoefde niet retour. Na een paar weken ontving ik een nieuwe. Zojuist geplaatst en de kwaliteit en pasvorm is uitstekend.

goede klantenservice, goede oplossing geboden voor manco

Nicole

Goed product en snelle levering

Harry

Heb een artikel online besteld. De terzake gelezen informatie was voldoende om tot een weloverwogen keuze te kunnen komen.

Duidelijke productinformatie.
De aangegeven leverdatum ook gerealiseerd.

Manyst

Positief