8.4 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox94% beveelt Uwgereedschap.nl aan!

Frieda Jungman

SterSterLege sterLege sterLege ster

Scherpe prijs maar raar dat je geen bevestiging per mail krijgt en geen factuur en geen melding dat koerier pakje brengt.

Peter Duijndam

Prima service en goede prijs kwaliteit verhouding

Beschrijf hier uw ervaring
Snelle levering en antwoord bij vragen!

Guido de Vrieze

SPAM Goede prijs, super snel geleverd en erg vriendelijke hulp via de telefoon!

Beschrijf hier uw ervaring
Goede prijs, super snel geleverd en erg vriendelijke hulp via de telefoon!

Theo Heldens

Gewoon goed

David

Teleurstellend

Beschrijf hier uw ervaring
Voor een reparatie een aantal zaken nodig. Besteld, maar geen bestelbevestiging ontvangen. Ook geen notificatie ontvangen dat de onderdelen verstuurd waren. Levering duurde ook langer dan opgegeven was op de website. Eigenlijk de enige e-mail die ik ontvangen heb na de bestelling is de mail met het verzoek feedback achter te laten. Kortom, graag wat meer duidelijkheid over een bestelling en de voortgang hierin.

Dvm

Het product kan makelijk tusse kieren Kierzuigmond grijs

M. Bat

Niet goed

Beschrijf hier uw ervaring
Wij wachten nog steeds op de andere helft van onze bestelling, verpakking was slordig en zat allemaal maar los in een doos. Prijs was ok.

Danny Huijskens

SterSterSterHalve sterLege ster

Mijn ervaring is altijd goed geweest, enkel de laatste levering van 2 overalls is nog niet correct afgehandeld. Hier is een contact formulier voor ingevuld helaas nog geen bericht terug ontvangen.

Beschrijf hier uw ervaring
Bovenstaande in orde maken. Verder is mijn ervaring met dit bedrijf prima.

Richard van der Hee

is ok maar..

Beschrijf hier uw ervaring
onduidelijk waar en wanneer je factuur krijgt. Graag een pdf-factuur.

peter van Wanrooij

prima

snelle levering

Johan Ewes

Beschrijf hier uw ervaring
Na mijn bestelling kreeg ik geen bevestiging. Een week later ben ik gaan bellen en men zag de bestelling. Per direct is er 1 overall toegestuurd de ander ging op nazending en zou einde maand komen, deze werd dezelfde week nog gestuurd. Nadien gebeld voor de factuur, deze was er een uurtje later. Goed gesprek gehad met de medewerker, welke goede acties ondernomen heeft. Enige kanttekening is dat het wel fijn is om een bevestiging in de mail te ontvangen na een bestelling.

Engel

Alles optijd aangekomen

Peter Cornelis

snel geleverde slijpsteen

alles ok

Uwgereedschap.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Uwgereedschap.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 28 augustus 2014

Uwgereedschap.nl

UwGereedschap.nl is de grootste online aanbieder van kwaliteitsgereedschappen voor de professionele en doehetzelf markt! Uwgereedschap.nl top 5: 1. Grootste gereedschappen webshop 2. 40.000 A-merk artikelen leverbaar 3. Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis 4. Gratis verzending in NL vanaf € 50,- 5. Veilig betalen

Kuper 2

8447 GK Heerenveen

Frieda Jungman

Peter Duijndam

Prima service en goede prijs kwaliteit verhouding

Beschrijf hier uw ervaring
Snelle levering en antwoord bij vragen!

Guido de Vrieze

SPAM Goede prijs, super snel geleverd en erg vriendelijke hulp via de telefoon!

Beschrijf hier uw ervaring
Goede prijs, super snel geleverd en erg vriendelijke hulp via de telefoon!

Theo Heldens

Niet goed

Danny Huijskens

SterSterSterHalve sterLege ster

Beschrijf hier uw ervaring
Bovenstaande in orde maken. Verder is mijn ervaring met dit bedrijf prima.

Richard van der Hee

is ok maar..

Beschrijf hier uw ervaring
onduidelijk waar en wanneer je factuur krijgt. Graag een pdf-factuur.

peter van Wanrooij

prima