Nienke
- Product of service:
- Houten kistje
Erg goed
Erg tevreden, veel complimenten ontvangen. Het pakket zag er uit zoals op de foto’s op de website.
Goed en nauwkeurig
Snelle levering tegen een voordelige prijs.
Prima bedrijf, doen wat ze zeggen, goede kwaliteit en service.
Mooi pakket
goede levering op afgesproken dag
goede service
Nette en snelle levering
Goed telefonisch bereikbaar. Vriendelijk te woord gestaan. Afspraak qua levering naadloos nagekomen. Dus niets toe te voegen.
Erg vriendelijke en behulpzaam. Hele mooie pakketten.
Goede producten en inhoud zoals beschreven. Eerder geleverd dan gewenst en pakketje kon helaas niet worden gevolgd.
Fijne service en pakketten geleverd op aangegeven datum
UwKerstpakket.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
UwKerstpakket.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
UwKerstpakket.nl
Westermaatsweg 7
7556 BW HENGELO
Goed en nauwkeurig
Snelle levering tegen een voordelige prijs.
Prima bedrijf, doen wat ze zeggen, goede kwaliteit en service.
Mooi pakket
goede levering op afgesproken dag
goede service
Nette en snelle levering
Erg vriendelijke en behulpzaam. Hele mooie pakketten.
Fijne service en pakketten geleverd op aangegeven datum
UwKerstpakket.nl heeft de volgende resultaten bereikt: