8.6 /10

2073 reviewsSchrijf review

checkbox98% beveelt V-Kam Education aan!

2073 reviews

van der knaap rooting

Fijn ervaring

Praktische insteek

Marco Schepens / Royal Van Eerd BV

Goed klantcontact en voorbereiding voor de cursus

Volledig in company en op maat

Antwoord V-Kam Education

Beste Marco, Ja dat is dus echt het voordeel van een op maat gemaakte cursus. De NEN 3140 Installatieverantwoordelijke/ Werkverantwoordelijke sloot helemaal aan op jullie vraag. Veel plezier met het uitvoeren van de opgedane kennis en bedankt voor jullie deelname en positieve reactie.

Koopman Logistics Groep

Ervaring met V-Kam is prima

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Inhoudelijk goed en nuttig en een inspirerende cursusleider. Veel geleerd in 1 dag.

Antwoord V-Kam Education

Beste Jaco, Goed te lezen dat je veel geleerd hebt in 1 dag. Veel succes en plezier met het uitvoeren van de opgedane kennis op je werkvloer. Bedankt voor je deelname en positieve reactie. Groet, Jennie

Mark Sassenburg/TNO

Het was een leerzame, praktische cursus

Een goede balans tussen informatie/les en praktijkervaring

Antwoord V-Kam Education

Beste Mark, Goed te lezen dat de balans tussen informatie en praktijkervaring goed is. Veel succes met het uitvoeren van de opgedane kennis en bedankt voor je positieve reactie. Groet, Jennie

DuraCert

Leerzaam, prettig

Goed opgezet, juiste hoeveelheid informatie in een fijne vorm

Antwoord V-Kam Education

Beste Elske, Fijn dat de cursus precies de juiste hoeveelheid informatie bevat. Veel succes met het uitvoeren van deze kennis bij je op de werkvloer. Bedankt voor je deelname en je positieve reactie. Groet, Jennie

eurocaps

heel erg leerzaam en goed om het te leren

de uitleg

Antwoord V-Kam Education

Beste Ketting. Fijn dat de uitleg bij de cursus duidelijk is en daardoor erg leerzaam. Veel succes met de opgedane kennis en bedankt voor je deelname en positieve reactie. Groet, Jennie

Delinuts

Prima, kundige instructrice

Kennis van de instructrice

Antwoord V-Kam Education

Beste Mark, Goed te lezen dat je veel kennis op hebt kunnen doen door de instructrice. Veel succes met de opgedane kennis. Bedankt voor je positieve reactie. Groet, Jennie

Qimarox BV

De inhoud was goed gestructureerd. De docent was deskundig en gaf duidelijke praktijkvoorbeelden. Leuke interacties tussendoor gegeven. Ik vond het erg fijn dat het fysieke bijeenkomsten waren.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
De cursus biedt praktische kennis en vaardigheden die ik direct kan toepassen in mijn werk.

Antwoord V-Kam Education

Beste Annette, Fijn dat je opgedane kennis en vaardigheden direct kunt toepassen in je werk. Bedankt voor je deelname en positieve reactie. Groet, Jennie

B. Braun Medical B.V

Zeer positief

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Was goed toegespitst op onze organisatie.

Antwoord V-Kam Education

Beste Debby, We bieden inderdaad maatwerk aan en het is fijn om te lezen dat dit ook echt goed aansluit bij jullie organisatie. Veel succes met de opgedane kennis en bedankt voor de zeer positieve reactie. Groet, Jennie

Waardse Kids Kinderopvang

Ik heb een goede ervaring. Duidelijk mail verkeer en fijn dat we alle lesmateriaal kregen. Over de opleider ben ik enorm tevreden. Hij zorgde voor een fijne sfeer, waardoor het veilig voelde om vragen te stellen. Hij ging op iedereen zijn stukken in en nam de tijd.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Alle onderdelen werden besproken.

Antwoord V-Kam Education

Beste Lisa, Goed te lezen dat de trainer de tijd nam voor alle vragen, want hier leer immers veel door. Veel succes met het uitvoeren van de opgedane kennis bij je op de werkvloer. Bedankt voor je positieve reactie. Groet, Jennie

Euro-caps

Goed gestructureerd,duidelijk en leuk

De oefeningen die je erbij doet

Antwoord V-Kam Education

Beste Carpenter, Goed te lezen dat de cursus duidelijk en leuk is geweest, daar doen we het tenslotte voor. Veel succes met de opgedane kennis en bedankt voor je deelname en positieve reactie. Groet, Jennie

Geantwoord op

Schunk Xycarb Technology BV.

zeer informatieve cursus

de duidelijke uitleg

Antwoord V-Kam Education

Beste Hans, Fijn dat je de cursus als zeer informatief hebt ervaren. Veel succes met het uitvoeren van de opgedane kennis bij jouw op de werkvloer. Bedankt voor de positieve reactie. Groet, Jennie

Vitalfluid

SterSterSterLege sterLege ster

Verwarrend en onduidelijk maar wel met een onderliggende belangrijke boodschap voor het hele bedrijf.

Ervaring van de cursus leider en de bewustwording van de mogelijke gevaren

Antwoord V-Kam Education

Beste Mark, Jammer dat de cursus als verwarrend ervaren is maar fijn dat je je toch bewust bent geworden van de mogelijke gevaren. Groet, Jennie

WDT-Services

SterSterSterSterLege ster

Zeer duidelijke uitleg met veel praktische inbreng en goede interactie met de cursisten.

Interactie met de cursisten

Antwoord V-Kam Education

Beste Jongman, Van de interactie met de cursisten kun je vaak ook veel leren. Combineer dit met de duidelijke uitleg van de trainer en je komt goed voor de dag met je opgedane kennis. Bedankt voor je deelname en positieve reactie. Groet, Jennie

Grewim Middelveld/ GM Installaties

Heel leerzaam en inhoudelijk goede cursus.

Duidelijk en overzichtelijk en een heldere uitleg

Antwoord V-Kam Education

Beste Grewim, Fijn dat de cursus heel leerzaam is geweest. We wensen je veel succes met de opgedane kennis en bedankt voor je positieve reactie. Groet, Jennie

Geantwoord op

V-Kam Education verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

V-Kam Education heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • check2073 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 17 november 2011

V-Kam Education

V-Kam Education® is al sinds 2001 actief als opleidingsinstituut in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid, mvo & milieu en voedselveiligheid. Missie V-Kam Education helpt je effectiever, veiliger en duurzamer werken.

Nijverheidstraat 17

Qimarox BV

B. Braun Medical B.V

Zeer positief

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Was goed toegespitst op onze organisatie.

Waardse Kids Kinderopvang

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Alle onderdelen werden besproken.

Euro-caps

Goed gestructureerd,duidelijk en leuk

De oefeningen die je erbij doet

Geantwoord op

Schunk Xycarb Technology BV.

zeer informatieve cursus

de duidelijke uitleg

Vitalfluid

SterSterSterLege sterLege ster

Ervaring van de cursus leider en de bewustwording van de mogelijke gevaren

WDT-Services

Interactie met de cursisten

Grewim Middelveld/ GM Installaties

Heel leerzaam en inhoudelijk goede cursus.

Duidelijk en overzichtelijk en een heldere uitleg

V-Kam Education heeft de volgende resultaten bereikt: