1987 beoordelingen

1987 Reviews

Kinetron BV

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Goed verzorgd en duidelijke uitleg, wel weinig in de diepte gegaan. Stel je hebt niet veel kennis van een RIE dan kan het een moeilijke dag zijn geweest. Docenten meer dan prima en met vele ervaring.

Goedemiddag,
dank je wel voor jouw feedback.
Fijn om te lezen dat de cursus goed verzorgd is en duidelijke uitleg heeft.
Succes in je rol!
Annelies van...
Goedemiddag,
dank je wel voor jouw feedback.
Fijn om te lezen dat de cursus goed verzorgd is en duidelijke uitleg heeft.
Succes in je rol!

Johan

Vind het jammer dat de theorie niet behandeld word heb een link gehad voor de theorie maar heb er werkelijk niks mee gedaan zelfs niet geopend

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Praktijk was prima de theorie is niet behandeld

Dag Johan,
Dag Johan,
dank je wel voor jouw feedback. Via mail hebben we hierover al contact gehad. Omdat het een herhalingscursus is, wordt de theorie tijdens de praktijkoefeningen getoetst door onze trainer.
Succes in je functie!

X

Inschrijving is rommelig verlopen. Het inschrijvingssysteem is niet deugdelijk, als je wilt aangeven dat je niet bij een bedrijf in dienst bent is dat niet mogelijk, vervolgens koppelt het systeem... Inschrijving is rommelig verlopen. Het inschrijvingssysteem is niet deugdelijk, als je wilt aangeven dat je niet bij een bedrijf in dienst bent is dat niet mogelijk, vervolgens koppelt het systeem een bedrijf aan je inschrijving wat dan natuurlijk weer tot verwarring leidt. Meerdere medewerkers hebben mij telefonisch benaderd over de inschrijving. Een dag voorafgaande van de cursus ben ik geïnformeerd over dat voor mij de cursus niet van start zou gaan (wel met uitleg). Hiervoor is wel een alternatief aangeboden.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

De 1-daagse cursus preventiemedewerker is informatief en geeft houvast om van start te gaan. Ter aanvulling adviseer ik een paar voorbeelden te laten zien van een RI&E, hier is voldoende tijd voor... De 1-daagse cursus preventiemedewerker is informatief en geeft houvast om van start te gaan. Ter aanvulling adviseer ik een paar voorbeelden te laten zien van een RI&E, hier is voldoende tijd voor in de cursus en vormt het uitgangspunt voor de werkzaamheden van de preventiemedewerker.

Goedendag,
dank je wel voor je uitgebreide feedback, waarin je beschrijft waar je tegen aan loopt.
We hebben dit ook intern besproken en nu aangepast.
Fijn dat we je konden helpen met...
Goedendag,
We hebben dit ook intern besproken en nu aangepast.
Fijn dat we je konden helpen met een alternatief. Dank je wel voor je aanvulling voor onze 1 daagse Preventiemedewerker cursus.
Heel veel succes in je rol als Preventiemedewerker!
Annelies van der Linde-Van Zuthem
operationeel manager V-Kam Education B.V.

Van Buttingha Wichers notarissen

Vanwege Corona mail ontvangen een half uur eerder aanwezig te zijn. Dus 8.00 uur. De trainer van BHV.nl was hier niet van op de hoogte dus stonden er cursisten voor niets zo vroeg. Cursisten die... Vanwege Corona mail ontvangen een half uur eerder aanwezig te zijn. Dus 8.00 uur. De trainer van BHV.nl was hier niet van op de hoogte dus stonden er cursisten voor niets zo vroeg. Cursisten die later waren (8.15 uur) hebben 15 minuten bij een niet bezette receptie staan wachten alvorens na een telefoontje iemand hen kwam halen.
De trainer moest iedere keer, tot haar ergenis, de filmpjes in de presentatie afzonderlijk starten omdat ze het niet deden. Met 7 deelnemers was de cursus om 14.00 uur afgelopen i.p.v. 15.30 uur.
Wellicht er rekening mee kan worden gehouden dat wanneer de cursus minder deelnemers heeft dat deze dan minder lang duurt. Dan had ik niet voor dag en dauw voor niets zo vroeg mijn bed uit hoeven komen terwijl er niemand aanwezig was en mijn verdere dagindeling kunnen voorbereiden. Zonde van de tijd op deze manier.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Fijne trainer van BHV.nl, erg bevlogen en duidelijk.

Goedendag,
dank je wel voor jouw feedback. We hebben elkaar hierover al telefonisch gesproken. Gelukkig dat jouw tweede cursusdag beter is verlopen.
Succes met het geleerde!
Met...
Succes met het geleerde!

HHNK

Duidelijk en goede communicatie

Prettig, leerzaam en gezellig

Goedendag,
dank je wel voor jouw mooie cijfer.
Goed om te lezen dat je onze communicatie duidelijk en goed vindt.
Annelies van der Linde, Operationeel manager...
Goedendag,
dank je wel voor jouw mooie cijfer.
Goed om te lezen dat je onze communicatie duidelijk en goed vindt.

Beterbad

Goed geregeld

Leerzaam, goede instructeurs

dank je wel voor jouw feedback.
Fijn om te lezen dat de cursus leerzaam is met goede instructeurs.
Veel plezier met het geleerde!
Annelies van...
dank je wel voor jouw feedback.
Fijn om te lezen dat de cursus leerzaam is met goede instructeurs.
Veel plezier met het geleerde!

Henri Langen /ministerie van defensie-DCIOD

V-kam geeft per mail aan over om te gaan met de corona regels,maar bij de cursus nen 2484 bij skyworks voldoet het totaal niet aan de corona regels.Men moest met 9 personen naast elkaar in een... V-kam geeft per mail aan over om te gaan met de corona regels,maar bij de cursus nen 2484 bij skyworks voldoet het totaal niet aan de corona regels.Men moest met 9 personen naast elkaar in een kleine ruimte de les volgen.Verder waren er bij skyworks geen corona regels te zien ,behalve op de wc een flesje ontsmettingsmiddel.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

de cursus was prima,maar als negatief gevonden is het ontbreken van een lesboek,waar men alles nog eens nalezen kan.

Goedemiddag Henri,
Dank je wel voor het melden van jullie klacht.
Dat de afgesproken regels in het kader van corona bestrijding niet gehandhaafd zijn, nemen we heel hoog.
Ik heb hierover...
Goedemiddag Henri,
Dank je wel voor het melden van jullie klacht.
Ik heb hierover reeds contact gehad met de locatie en we gaan dit aanpakken. De trainer geeft wel aan dat hij van tevoren gevraagd heeft of dit een probleem is en dat er anders uitgeweken kon worden naar het magazijn.
Het lesmateriaal heb je, Henri, inderdaad niet op papier gekregen. Je hebt hiervoor, enkele dagen vooraf aan de cursus, een email ontvangen waarmee je het lesmateriaal kunt bekijken en downloaden vanuit een portal.
Erg vervelend dat je lang moest wachten op de andere deelnemers, die onze laatste instructie van 2 weken geleden voor de locatie wel ontvangen hebben, maar niet gelezen.
Wat kan ik voor je doen om je meer tevreden te maken?

Nico de Bruin

Communicatie via de mail is redelijk tot goed. Het verschil tussen keuren en inspecteren mag duidelijker zijn

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Van 08:00 tot 12:00 cursus gehad, 11:10 tot 11:45 over hijsmiddelen (waar ik me voor had ingeschreven)
PowerPoint niet op papier gekregen. Inhoudelijk heel mager. Kreeg het gevoel dat ik zelf maar moest kijken of iets goed gekeurd kan worden. Cursus was echt niet nodig voor het certificaat !

Goedendag Nico,
Dank je wel voor jouw feedback en ons telefoongesprek dat we hierover hadden op maandag 22 juni. Fijn dat je het waardeert dat we jou bellen hierover.
We hebben jouw klacht...
Goedendag Nico,
We hebben jouw klacht uitgebreid besproken en als laatste wil ik je nog graag verwijzen naar ons online portal, waarover je een paar dagen voor de cursus een mail hebt ontvangen. Hier staat het lesmateriaal, zodat je dit nog eens kunt teruglezen.
Succes in jouw organisatie!
met vriendelijke groet,
Annelies van der Linde-Van Zuthem
operationeel manager V-Kam Education

Batec bv

Goed en netjes.

Goedendag,
dank je wel voor een feedback: wat een mooie cijfer!
Fijn dat je onze cursus als prima ervaart.
Annelies van der Linde, operationeel manager V-Kam...
Goedendag,
dank je wel voor een feedback: wat een mooie cijfer!
Fijn dat je onze cursus als prima ervaart.

Steensma

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Duidelijke uitleg n goeie interactie op vragen

Goedendag,
Dank je wel voor jouw feedback. Wat een mooi cijfer!
Fijn dat je een duidelijke uitleg hebt ontvangen op de vragen.
Succes!
Annelies van der...
Goedendag,
Dank je wel voor jouw feedback. Wat een mooi cijfer!
Fijn dat je een duidelijke uitleg hebt ontvangen op de vragen.
Succes!