1987 beoordelingen

1987 Reviews

Stolt Tank Containers Moerdijk

Professioneel en klantvriendelijk

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Doeltreffend met pittige maar leerzame praktijkoefeningen

Reactie V-Kam Education:

Dank je wel dat je onze cursus als doeltreffend hebt ervaren met leerzame praktijkoefeningen. Succes!
Annelies van der Linde, Officemanager V-Kam Education

Prettig en ontzettend toegankelijk en leerzaam. Goede locatie en leraar.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Duidelijk uiteenzetting, prima cursus materiaal en goede locatie

Reactie V-Kam Education:

Fijn dat je onze cursus als prettig en ontzettend toegankelijk hebt ervaren. Dank je wel voor deze feedback.
Annelies van der Linde, Officemanager V-Kam Education

Onderstaande 4 punten kan ik helaas niet beoordelen - geen contact gehad met V-kam zelf. Ben erg te spreken over de trainer van de dag.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Wanneer men de norm kent is de theoretische uitleg overbodig. Echter is de praktische invulling (rollenspel) zeer welkom ondanks tekortkomingen in de uitleg

Reactie V-Kam Education:

Dank je wel voor je feedback. We gaan je verbeterpunten en tips zeker oppakken. Wil je ons een email sturen (info@v-kam.nl), zodat we ook persoonlijk met jou kunnen overleggen?
Annelies van der...

Eendaagse cursus Preventie medewerker

Te weinig geleerd

Beste,
Dank je wel voor je feedback!
Zoals besproken kom ik 7 juni a.s. bij je langs om samen met jou te kijken naar de openstaande vragen. Tot dan!
V-Kam...
Beste,
Dank je wel voor je feedback!
V-Kam Education®
Willem Jan Beens
Directeur

Varkens KI Nederland / Topigs-Norsvin Nederland

Was goed

Reactie V-Kam Education:

Dank je wel dat je je goede ervaring met ons hebt gedeeld.

Repcon BV

De ervaring bestaat uit 1 Training en die is goed bevallen.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Het was een prima cursus, die goed geholpen heeft. Enthousiaste Trainer, met veel persoonlijke tips.

Reactie V-Kam Education:

Leuk om jouw reactie te lezen. Fijn dat je veel persoonlijke tips hebt gekregen.
Annelies van der Linde, Officemanager V-Kam Education.

Aanmelden ging soepel; mijn werkgever heeft dit verder afgehandeld

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

duidelijke uitleg met leuke voorbeelden

Reactie V-Kam Education:

Dank je wel voor je feedback. Goed om te lezen dat het aanmelding soepel gaat.

Ineke Brouwers

Super, fijne docent goede locatie inhoudelijk goede cursus

Prima zie boven

Reactie V-Kam Education:

Hartelijk dank voor je leuke reactie. Mooi dat je het inhoudelijk ook een goede cursus vond.
V-Kam Education, Annelies van der Linde Officemanager.

Prima cursus gevolgd met een enthousiast docente.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Goed georganiseerd met relevante informatie over de nieuwe norm. Enthousiaste docente met veel ervaring. Op sommige onderwerpen van de norm toch een beetje onzeker. Volgens haar te wijten aan de... Goed georganiseerd met relevante informatie over de nieuwe norm. Enthousiaste docente met veel ervaring. Op sommige onderwerpen van de norm toch een beetje onzeker. Volgens haar te wijten aan de nieuwigheid van de norm. Samengevat veel geleerd en een prima dag gehad.

Goedemiddag,
bedankt voor jouw positieve reactie op onze cursus. Goed om te lezen dat je het enthousiasme en de ervaring van onze docente waardeert.
Jouw verbeterpunt gaan we zeker...
Goedemiddag,
Jouw verbeterpunt gaan we zeker bespreken.

John Webster RoyalFloraHolland

Nog geen eerdere ervaring en deze eerste keer was prima.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

zeer klant vriendelijk met kleine cursus groep ( deze keer ) en dat beviel uitstekend.
prettige omgeving, niet massaal en goede cursus leider.

Goedemiddag John,
hartelijk dank voor jouw positieve reactie. Leuk om te horen dat je ons als zeer klantvriendelijk hebt ervaren.