Het stoorde me dat de trainer te laat startte. daarnaast kwam de training wat onverzorgd bij me over. de trainer draaide te veel op ervaring. Het ontbrak me aan een goede inleving op de...Het stoorde me dat de trainer te laat startte. daarnaast kwam de training wat onverzorgd bij me over. de trainer draaide te veel op ervaring. Het ontbrak me aan een goede inleving op de behoefte bij de cursisten
Henk Cortenbach
Zeer duidelijke instructeur met tussen het lesgeven tijd voor een stuk humor waardoor het niet saai werd, perfect
Ren� Verleg
Zeer goed opleidingscentrum met vakkundige opleiders die weten waar ze over praten. Ik zou iedereen aanbevelen hier hem of haar opleiding te volgen.
Hayat Akoudad
Goede informatie vooraf. goede bereikbare cursuslocatie. Docent zeer deskundig en persoonlijke aandacht. ook aangegeven dat je achteraf contact met hem kan opnemen voor vragen (dit is heel fijn)....Goede informatie vooraf. goede bereikbare cursuslocatie. Docent zeer deskundig en persoonlijke aandacht. ook aangegeven dat je achteraf contact met hem kan opnemen voor vragen (dit is heel fijn). stof was duidelijk en goed te volgen met praktijkvoorbeelden. Ik zal zeker terugkomen bij V-Kam education!
Yvette van de Laar
Training interne auditor gevolgd. Met een goed gevoel en nieuwe kennis het pand verlaten en daarbij ook het certificaat ontvangen.
Gert van Bochove
Ben er in de praktijk meteen mee aan de slag gegaan en blijk enorm veel aan de cursus...De cursus was van een prima niveau. Er werd keurig gecomminiceerd over cijfers/excursie/examen etc.
Ben er in de praktijk meteen mee aan de slag gegaan en blijk enorm veel aan de cursus te hebben gehad.
Bianca Jacobsen
Fijn en eerlijk contact met het bedrijf. HVK wordt via Vkam aangeboden bij Kader, het is een uitruilsysteem tussen die bedrijven. In potentie vormt dat een basis van miscommunicatie, maar daar heb...Fijn en eerlijk contact met het bedrijf. HVK wordt via Vkam aangeboden bij Kader, het is een uitruilsysteem tussen die bedrijven. In potentie vormt dat een basis van miscommunicatie, maar daar heb ik niets van gemerkt, alles liep gesmeerd.
Kim Brakeboer
Ik heb nog maar 1 dag van de 3 cursus dagen gehad en kan dus alleen oordelen over deze dag. Tot nu toe bevalt de cursus.
Bianca Hahnraths
Zeer tevreden over training, de trainer zorgde voor ruim voldoende interactie tussen de groepsleden. Hierdoor een zeer leerzaam traject dit komt ook door de diversiteit van deelnemers uit...Zeer tevreden over training, de trainer zorgde voor ruim voldoende interactie tussen de groepsleden. Hierdoor een zeer leerzaam traject dit komt ook door de diversiteit van deelnemers uit verschillende werkomgevingen zoals, Zorg, Bouw, Gemeente. Hierdoor ga je ook voor je eigen organisatie uit de box denken.
Rien Zorge
Alles is goed geregeld. De trainers zijn prettig. De trainingslocatie is uitstekend. Het les materiaal is duidelijk