1986 beoordelingen

1986 Reviews

Veco B.V.

Prettig in de omgang met voorbeelden vanuit de eigen werkomgeving.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Goed overleg en uitleg over de situaties (Veiligheid) alleen jammer dat door Covid-19 de cursus niet persoonlijk gegeven kan worden.

Reactie V-Kam Education:

Fijn dat je ons feedback geeft. Mooi dat je ook voorbeelden vanuit je eigen werkomgeving hebt ervaren.
Succes!
Annelies van der Linde, Operationeel manager V-Kam...

NIVO

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Intensief. Inhoudelijk goed, docent ook uitstekend. Mogelijkheden om voor te bereiden op examen beperkt.

Reactie V-Kam Education:

Dag, bedankt voor jouw feedback. Goed om te lezen dat de cursus inhoudelijk goed is. Kun je mij aangeven waardoor de mogelijkheden om voor te bereiden op het examen beperkt zijn?
Met...

C Steinweg

Prima, les gekregen van een zeer ervaren

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Wist eigenlijk niet wat ik moest verwachten, het liep zoals het lopen moest, blijft lastig om op afstand je aandacht erbij te blijven houden.

Reactie V-Kam Education:

Bedankt voor jouw feedback. Fijn dat je les hebt gekregen van onze ervaren trainer. Succes met het geleerde!
Annelies van der Linde, Operationeel manager V-Kam...

Simon Louis / Jumbo Heavy Lift

Goed georganiseerd

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Cursus was goed. Duidelijk uitleg en voldoende lesmateriaal

Reactie V-Kam Education:

Dag Simon, mooi om te horen dat onze cursus goed georganiseerd is. Succes in de praktijk!

VeiligMKB

Dit is mijn tweede opleiding bij V-Kam Education en dat bevalt mij prima. Afspraak = afspraak (hou ik van), duidelijke communicatie, met oog voor het persoonlijk contact.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Een leerzame en interessante dag gehad. Docent heeft op een zeer prettige manier les gegeven en nam alle tijd om onduidelijkheden weg te nemen.Ik vond het veel informatie die je op één dag tot je... Een leerzame en interessante dag gehad. Docent heeft op een zeer prettige manier les gegeven en nam alle tijd om onduidelijkheden weg te nemen.Ik vond het veel informatie die je op één dag tot je moet nemen en daarna een praktijkgedeelte. Het heeft bij mij in ieder geval een poosje nodig om het te laten bezakken.

Reactie V-Kam Education:

Dag Rinke, wat leuk dat je je tweede opleiding bij ons doet. Mooi dat je onze kernwaarden: afspraak is afspraak en persoonlijk waardeert. Succes en wellicht tot ziens!

Paulien

Heel fijn. Snelle reactie op gestelde vraag per mail, prettig contact en kwalitiatief goede training.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Heel fijn. Kundige trainer, fijne opbouw en interessante lesstof

Dag Paulien,
bedankt voor jouw feedback. Mooi om te lezen dat je onze cursus als heel fijn hebt ervaren. Fijn dat je onze snelle reactie op gestelde vragen waardeert.
Succes met het...
Dag Paulien,
Succes met het geleerde!

Ds. E. du Marchie van Voorthuysenschool

Goed geregeld. Wanneer communicatie niet helemaal duidelijk was (met betrekking tot online volgen van de cursus. Hoe gaat het allemaal precies in zijn werk), was door mailcontact met V-Kam snel... Goed geregeld. Wanneer communicatie niet helemaal duidelijk was (met betrekking tot online volgen van de cursus. Hoe gaat het allemaal precies in zijn werk), was door mailcontact met V-Kam snel duidelijkheid geschapen.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Goede ervaring. Kundige cursusleider. Goede interactie, betrokkenheid van iedereen.

Reactie V-Kam Education:

Bedankt voor jouw feedback en toelichting. Goed om te lezen dat je door mailcontact met ons snel duidelijkheid krijgt. Daar helpen we je graag bij.

Facilicom

Heldere informatie. Wellicht beetje veel mails?

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

prima. Heldere uiteenzetting van de materie. Bruggetjes naar de praktijk.

Reactie V-Kam Education:

Bedankt voor jouw feedback. Fijn dat je onze heldere informatie waardeert. Daarom ontvang je soms een extra mailtje, zodat je goed voorbereid kunt starten!

Q-Park

Heel leerzaam en leuk dat het zo inter-actief wordt gedeeld door de docent.

Heel positief en leerzaam

Dag,
dank je wel voor jouw feedback. Goed om te lezen dat jouw cursus heel leerzaam was op een interactieve manier. Succes!
Annelies van der Linde, Operationeel...

De Groot en Slot

Goede communicatie en duidelijk beschreven mails.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Erg goed ervaren. Ondanks dat het online was, leuke en interactieve cursus. Veel van opgestoken!

Dag,
bedankt voor jouw feedback. Fijn dat je onze communicatie als goed ervaart. Leuk dat je er veel van opgestoken hebt. Nu de praktijk, succes!
Annelies van der...