Hoe vond u de informatie op de website?
Zou u nogmaals voor V-Klinieken kiezen?
Hoe informatief was het consult?
Bent u tevreden over de benadering /behandeling door uw behandelaar?
9.6/10

Sharon

Deskundig, professioneel en met duidelijke aandacht voor mijn persoonlijke situatie. De behandeling heeft mijn kwaliteit van leven enorm verbeterd. Absoluut een aanrader!

Persoonlijke aandacht

Hoe vond u de ontvangst in de kliniek?

Vriendelijke ontvangst het personeel is gastvrij en zorgt ervoor dat je je direct op je gemak voelt

Dick

Goed / plezierig

korte lijnen / snel

nee

goed

Kamila

Levensverandering

Wat zijn de sterke punten van V-Klinieken?

Goed bereikbaar, duidelijk en overzichtelijk

Heel goed , empathisch

Professionele kliniek. Zeer tevreden over zowel het consult, telefonisch contact en de operatie bij Dr Haartsen zelf. Je wordt goed geïnformeerd en stuk voor stuk vriendelijk.

Professioneel
Vriendelijke
Kundig

Heel goed

Nienke

Ik ben goed geholpen met eerlijk advies en behandeling. De behandeling ging zorgvuldig en netjes. Ik kreeg voldoende informatie mee over de nazorg.

Professioneel, kundig en zorgvuldig

Heeft u verbeterpunten of tips?

Mijn afspraak voor consult is een aantal keren verplaatst door de kliniek zelf. Dat vond ik wel jammer, omdat ik niet makkelijk een afspraak kon maken i.v.m. mijn reistijd van 1,5 uur.

Christel Donders

Ik heb het als goed en fijn ervaren zowel aan de telefoon als bij binnenkomst.

Wat zijn de sterke punten van V-Klinieken?

Zeer goede uitleg en vriendelijkheid geeft je een ontspannen gevoel.

Nee eigenlijk niet

Mooi en verzorgd

Jansen ketelaars

Heel goede ervaring

Wat zijn de sterke punten van V-Klinieken?

Personeel erg betrokken behandeling uitstekend

Ga zo door

Heel vriendelijk en fijn

M Wijnands

Sterke communicatie

Marloes

Zeer goed.

Wat zijn de sterke punten van V-Klinieken?

Erg prettig consult, alle vragen werden uitgebreid beantwoord, ik had het gevoel dat er echt naar me geluisterd werd en ik alle ruimte kreeg om weldoordacht een eigen keuze te maken. Dit was erg... Erg prettig consult, alle vragen werden uitgebreid beantwoord, ik had het gevoel dat er echt naar me geluisterd werd en ik alle ruimte kreeg om weldoordacht een eigen keuze te maken. Dit was erg prettig. Behandeling was professioneel uitgevoerd. Ik werd hierbij erg op mijn gemak gesteld. Ook nazorg was correct en geruststellend om te weten dat je 24/7 kunt bellen als er iets mis is.

Heeft u verbeterpunten of tips?

Een kleine tip, ik had graag de maat van mijn tepelpiercing iets duidelijker uitgelegd gekregen. Ik heb dit uiteindelijk via de mail nagevraagd, wat wat verheldering, maar niet veel verheldering... Een kleine tip, ik had graag de maat van mijn tepelpiercing iets duidelijker uitgelegd gekregen. Ik heb dit uiteindelijk via de mail nagevraagd, wat wat verheldering, maar niet veel verheldering bracht.

Hoe vond u de ontvangst in de kliniek?

open, warm, vriendelijk. Ik werd op mijn gemak gesteld.

Merel van Dijk

Prettig en duidelijk

Wat zijn de sterke punten van V-Klinieken?

Kundig, duidelijk, heldere communicatie.

Heeft u verbeterpunten of tips?

De informatie over het herstel op de website komt niet helemaal overeen met de informatie die ik schriftelijk meekreeg. Daardoor had ik even wat verwarring, dit heb ik gecheckt bij de kliniek en... De informatie over het herstel op de website komt niet helemaal overeen met de informatie die ik schriftelijk meekreeg. Daardoor had ik even wat verwarring, dit heb ik gecheckt bij de kliniek en daarna was het alsnog duidelijk! Maar het is handig om de informatie op alle kanalen gelijk te maken.

Hoe vond u de ontvangst in de kliniek?

Netjes en vriendelijk, mooie kliniek. Heel verzorgd.