Ab
Bijzonder goed!
- Wat zijn de sterke punten van V-Klinieken?
- Vriendelijkheid
- Heeft u verbeterpunten of tips?
- Geen
- Hoe vond u de ontvangst in de kliniek?
- Heel goed 👍
Bijzonder goed!
Uitstekende ervaring bij V-Klinieken Van begin tot eind ben ik ontzettend goed geholpen bij V-Klinieken. Alles werd heel kundig en professioneel aangepakt, wat mij veel vertrouwen gaf. De informatie die ik van Dr. Haartsen heb ontvangen was duidelijk, eerlijk en volledig, waardoor ik precies wist wat ik kon verwachten. Dit gaf mij een geruststellend gevoel. Het hele traject – van de eerste afspraak tot de nazorg – verliep vlekkeloos. De zorg en aandacht die het team biedt, is echt van hoog niveau. Ik ben zeer tevreden en zou V-Klinieken aan iedereen aanraden die op zoek is naar professionele en betrouwbare zorg.
V correctie ondergaan . Niet tevreden heeft totaal geen waarde opgeleverd ik heb hier vaak een melding van gemaakt echter werd ik omgesproken en telkens weggestuurd. Ik raak het totaal niet aan het bezorgd alleen meer stress en je bent je geld kwijt.
Goede uitleg
Fantastisch
Heel goed
Hele prettige ervaring
De arts luistert goed naar mijn wensen en denkt mee
Nu al zeer tevreden met het eindresultaat en ik ben pas 2 maanden verder. De ingreep zelf viel mee, maar de verdovingsprikjes zijn vervelend. Gelukkig hielpen de lieve dames mij er goed doorheen! Bedankt V-Kliniek Leiden! Ik zal jullie zeker aanraden!
Prettig, vriendelijke mensen, laagdrempelig voor het stellen van vragen. Stellen je op je gemak.
Deskundig, professioneel en met duidelijke aandacht voor mijn persoonlijke situatie. De behandeling heeft mijn kwaliteit van leven enorm verbeterd. Absoluut een aanrader!
goed / plezierig
Levensverandering
Professionele kliniek. Zeer tevreden over zowel het consult, telefonisch contact en de operatie bij Dr Haartsen zelf. Je wordt goed geïnformeerd en stuk voor stuk vriendelijk.
Ik ben goed geholpen met eerlijk advies en behandeling. De behandeling ging zorgvuldig en netjes. Ik kreeg voldoende informatie mee over de nazorg.
V-Klinieken verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
V-Klinieken heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede uitleg