Deskundigheid
9.6/10

Michiel Ruijs

Alles in een winter

Sterke punten:

Tussen januari 2019 en eind maart 2019 m’n vaarbewijs deel 1, vaarbewijs deel 2 en m’n marifoon certificaat gehaald. Drie keer een dagcursus gedaan - voor ieder onderdeel een dag plus thuisstudie... Tussen januari 2019 en eind maart 2019 m’n vaarbewijs deel 1, vaarbewijs deel 2 en m’n marifoon certificaat gehaald. Drie keer een dagcursus gedaan - voor ieder onderdeel een dag plus thuisstudie met de online cursus voor elk onderdeel en oefenen met examen vragen. Goede duidelijke lessen door Coen. Serieus En met humor. Top. Bedankt en aanrader voor een ieder.

Michiel Ruijs
Soest
28 mrt 2019

JJJ de Waard

Buitenproportioneel goed

Sterke punten:

Alles klopt,prima video om eindeloos te herhalen.

Jan Pomp

Geslaagd met behulp van videocursus

Sterke punten:

vandaag 27 mrt 2019 in Dordrecht examen gedaan voor vb1 en vb2 en met 70 en 44 punten geslaagd met behulp van de videocursus heeft voor mijn in ieder geval heel veel meer waarde gehad kwam er met... vandaag 27 mrt 2019 in Dordrecht examen gedaan voor vb1 en vb2 en met 70 en 44 punten geslaagd met behulp van de videocursus heeft voor mijn in ieder geval heel veel meer waarde gehad kwam er met een andere wel bekende cursus met verouderde techniek niet door heen.

wil je niet in de schoolbanken zitten en toch een goede les kan ik je de videocursus zeker aanraden.

succes allemaal.
en veel plezier op het water.

groetjes Jan P

Tico

Hele goede videocursus. Zeer goed uitleg . En geslaagd natuurlijk VB2

Sterke punten:

Zou u dit bedrijf zeker aanbevelen

Roel

Prima sfeer en deskundige docent

Sterke punten:

Een goede uitleg en volop ruimte voor vragen en discussie.
In de dagcursus wordt veel tijd besteed aan het basiscertificaat. Als je dat al hebt, is dat minder interessant.
Het is wel...
Een goede uitleg en volop ruimte voor vragen en discussie.
Het is wel nuttig om apparaten als EPIRB en SART een keer echt in handen te hebben, zodat je echt snapt hoe je ze moet bedienen.
Het is ook wel handig om de simlator-software al eens gezien te hebben voor je praktijkexamen doet.

sebastiaan van Dalen

Geslaagd voor me KVB1 met 70 van de 80 punten! Thx Albatros

Sterke punten:

Trainer heeft plezier in zijn vak en dat merk je!

De manier om nog in 2019 vaarbewijs te halen !

duidelijk, efficiënt en vriendelijk

Marcel

VB 2, in 1 x geslaagd.

Sterke punten:

Hele goede videocursus. Zeer goede uitleg van Coen. Met name de navigatieles.
Zeker aan te bevelen👍

Prima vaarschool

Sterke punten:

Ik heb mijn marifoon cursus bij Albatros gedaan. In principe heb je aan de cursus precies genoeg om het examen te halen. Ik heb ongeveer 40 uur gestudeerd en had op het examen nul fout! Toch een... Ik heb mijn marifoon cursus bij Albatros gedaan. In principe heb je aan de cursus precies genoeg om het examen te halen. Ik heb ongeveer 40 uur gestudeerd en had op het examen nul fout! Toch een paar kant tekeningen:

1) De cursus is niet op alle punten even duidelijk en ik heb ook een paar tegenstrijdigheden gevonden. Als je die op-googeld dan kom je er wel achter hoe het precies zit.
2) Ben een paar taal- en opmaak fouten tegengekomen en vond hier en daar de zins-opbouw slecht of onduidelijk.
3) De site oogt niet erg professioneel en presteert heel slecht, ligt er vaak helemaal uit. Ook de site waar de cursus in de loop naar toe migreerde was soms moeilijk bereikbaar. Dat is best vervelend als je een druk leven hebt en de hele zondagmiddag had gereserveerd om te studeren.
4) Om nul fout te halen op het examen moet je echt elke regel die in de cursus geschreven staat letterlijk in je hoofd gestampt hebben. Er wordt precies verteld wat je weten moet, maar ook niet meer dan dat.

Als je de vragen maar blijft trainen (ik heb er wel 4000 weggeklikt denk ik) dan kom je op een gegeven moment geen nieuwe meer tegen en heb je ze uiteindelijk allemaal goed. Op je examen krijg je dan alleen maar vragen die je al tig keer gezien hebt. Als je het dan nog verknalt moet je het wel heel bont maken.

Het examen werd in het pand van Albatros afgenomen in de binnenstad van Hoorn. Parkeren ging heel goed in parkeergarage t Jeudje (of zoiets) en het was daarna nog 8 minuten lopen. De ontvangst was hartelijk en de voorzieningen waren prima. De ruimte was perfect en het examen werd professioneel afgenomen. De sfeer was heel ontspannen en gezellig. Na afloop met mijn vrouw heerlijk gegeten en gewinkeld in het prachtige stadje.

Eind oordeel:
Prima vaarschool maar de site verdient een facelift

Antonio J Fernandes Crispim

Prima vaarschool

Sterke punten:

Ik heb de video cursus VB 1 & 2 gedaan en in één keer geslaagd. Videos zijn erg duidelijk en goed te volgen. De manier van lesgeven is ontspannend wat erg prettig overkomt.