Deskundigheid
9.8/10
Communicatie
9.6/10

Wout den Braber

Super goede vaarschool, duidelijk lesmateriaal, ik heb een aantal jaren geleden de online cursussen gedaan ,het is zeker een aanrader!!

Dennis Teunen

Met Coen is het te doen.

Sterke punten:

Door de gedreven manier van lesgeven en vooral de focus te leggen op de belangrijke punten is dit heel goed haalbaar.

Floris van Niel Schuuren

Dagcursus vaarbewijs 1

Sterke punten:

Goede duidelijke cursus gevolgd op Zondag 10 februari en Dinsdag 12 februari 9.00 examen Vamex gedaan en geslaagd!
Was goed verzorgd met een prima lunch,duidelijk boek en online examen vragen...
Was goed verzorgd met een prima lunch,duidelijk boek en online examen vragen waar je wat aan hebt voor thuis.
Kortom een aanrader....op naar Deel 2 en Marifoon

Rene Peters

Leuke en goed begrijpelijke cursus

Sterke punten:

Doel gericht en op een leuke manier word er les gegeven

k de winter

Vandaag met vlag en wimpel geslaagd voor vaarbewijs kvb1 . yhipppieeeee
Mijn grote dank gaat uit aan vaarschool Albatros en hoe ze het cursusmateriaal hebben samengesteld.
Ik zou een...
Vandaag met vlag en wimpel geslaagd voor vaarbewijs kvb1 . yhipppieeeee
Ik zou een ieder aanraden om hier je cursus te boeken en zekers met de online cursus wat Coen Cromjongh uitlegt.
hij verteld op het zo,n manier dat iedereen het snapt en wat je moet weten voor je op examen gaat. super bedankt vaarschool albatros. Voor mij is er geen andere vaarschool en zit er over te denken om ook bij vaarschool albatros voor vaarbewijs 2 te gaan. zou iedereen dit adres aanbevelen. Niets is hun te veel, kom je ergens niet uit? dan staan ze U bij met raad en daad. je Kunt ze gewoon bellen en gaan direct in op je vraag. voor mij 5 sterren waard.

Super goed .

Heleen

Investering waard!

Sterke punten:

De examentraining is zeker een aanrader; het vergroot je kans bij het examen. We zijn beide met vlag en wimpel geslaagd.

Frank

Dankzij de examentraining een top score.

Sterke punten:

Aangename omgeving om examen te doen.

J.H. Engelaar

Marifoon basis

Zeer duidelijke video cursus
Makkelijk online les pakket

Watertaxi Hoorn

Thuis vaarbewijs 1 en 2 halen

Duidelijke uitleg

Frans De Beer

Vandaag voor examen basiscertificaat marifonie geslaagd met 48 punt 👍.
zeer goede leef stof.

duidelijke leerstof.